Povezane vesti
Šok video Vesne de vinče! Lice joj celo oteklo, usne kao da je uradila botoks, a za sve su krive one (video)
Kurir 30.07.2022
Vesna de Vinča, vlasnica modne agencije, šokirala je sve videom na Instagramu na kom se vidi da je sva podbola i otečena. Kako je objasnila, nju su ujele čak tri pčele i to za gornju usnu, koja joj je otekla. - Dragi moji, ovo je tragi-komično! Ovo… »
Vesna de Vinča šokirala izgledom: "Nisam imala intervenciju", otkrila šta joj se desilo sa licem: "Rešila sam da se…
Blic 29.07.2022
Vlasnica kompanije "Miss Yu" Vesna de Vinča (64) otkrila je šta joj se dogodilo, pa joj lice izgleda potpuno drugačije. Naime, njen video koji je podelila na društvenim mrežama preplavili su komentari. - Dragi moji, ovo je tragi-komično! Ovo ovde… »
Vesti dana »
Evroliga: Crno-beli bez šanse u Atini, šampion Evrope dominantno do pobede
Danas pre 5 satijoš 3 povezane
GRADONAČELNIK GOJKOVIĆ: “NE POSTOJI OPASNOST OD ŠIRENJA POŽARA I NEMA POTREBE ZA ŠIRENJEM PANIKE”
Valjevska posla pre 3 satajoš 1 povezana
PREMIJER VUČEVIĆ NAJAVIO POVEĆANjE PLATA U PROSVETI: Do kraja 2025. rast od 31 odsto
Pirotske vesti pre 5 satijoš 1 povezana
Đoković o tome kako je otrovan u hotelu u Australiji 2022: „Otkrio sam u sebi visok nivo teških metala“
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Detalji užasa domu za stare u Leskovcu: "Povremeno se gurkali i igrali kao deca, ali ovaj put ga je jače odgurnuo"
Blic pre 8 satijoš 1 povezana