Povezane vesti
Šok video Vesne de vinče! Lice joj celo oteklo, usne kao da je uradila botoks, a za sve su krive one (video)
Kurir 30.07.2022
Vesna de Vinča, vlasnica modne agencije, šokirala je sve videom na Instagramu na kom se vidi da je sva podbola i otečena. Kako je objasnila, nju su ujele čak tri pčele i to za gornju usnu, koja joj je otekla. - Dragi moji, ovo je tragi-komično! Ovo ovde… »
Vesna de Vinča šokirala izgledom: "Nisam imala intervenciju", otkrila šta joj se desilo sa licem: "Rešila sam da se obračunam…
Blic 29.07.2022
Vlasnica kompanije "Miss Yu" Vesna de Vinča (64) otkrila je šta joj se dogodilo, pa joj lice izgleda potpuno drugačije. Naime, njen video koji je podelila na društvenim mrežama preplavili su komentari. - Dragi moji, ovo je tragi-komično! Ovo ovde gore… »
Vesti dana »

Danas: Načelnik PU u Novom Sadu direktno komandovao intervencijom policije ispred DIF-a
Nedeljnik pre 1 satjoš 31 povezana

Predsednik Srbije doputovao u Kinu, sastao se sa Putinom
Bloomberg Adria pre 12 minutajoš 54 povezane

Uprava PMF-a u Novom Sadu osudila primenu hemijskih sredstava i fizičko nasilje policije
N1 Info pre 1 satjoš 42 povezane

Zvezda dovela veliko pojačanje za Ligu Evrope, stigao Portugalac koji se procenjuje na 13 miliona evra
Nova pre 7 minutajoš 40 povezanih

Vremenska prognoza za sredu 3. septembar: Sutra pre podne sunčano, uveče nestabilno vreme
Beta pre 4 satijoš 30 povezanih