Povezane vesti
Šok obraćanje bake praseta: Oproštajno pismo napisano je 8 sati nakon Kikine smrti! O ovome nikad nisam pričao...
Kurir 30.07.2022
Jutjuber Bogdan Ilić ( Baka Prase) objavio je snimak u kom je izneo niz šokantnih tvrdnji vezanih za smrt Kristine Kike Đukić. On je odmah prokomentarisao klip Nataše Đukić, Kristinine majke, koja izričito tvrdi da njena ćerka nije izvršila… »
Baka Prase mi je otkrio tajnu kikine smrti! Majka pokojne influenserke o susretu s jutjuberom, prvo mu je rekla: Ti si jedno…
Kurir 30.07.2022
Nataša Đukić, majka pokojne influenserke Kristine Kike Đukić (21), neutešna žena ne veruje da je Kika izvršila samoubistvo, već tvrdi da je ubijena! U pokušaju da sazna istinu čak je pozvala i Bogdana Ilića, poznatijeg kao B aka Prase, koji je… »
Otkrio mi je bitnu stvar o kikinoj smrti! Majka pokojne influenserke o susretu s Baka Prasetom: Rekla sam mu da je đubre
Mondo 30.07.2022
Majka pokojne influenserke Kristine Kike Đukić, Nataša susrela se s jutjuberom Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase. Majka pokojne influenserke Kristine Kike Đukić, Nataša susrela se s jutjuberom Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase… »
"Baka Prase mi je otkrio tajnu kikine smrti! Ubijena je" Majka pokojne Kristine tvrdi da nije samoubistvo
Srbija danas 30.07.2022
"Pozvala sam Baku Praseta jer je izjavio da ima informacije u vezi sa Kikinom smrću i da je sve povezao i shvatio..." Nataša Đukić, majka pokojne influenserke Kristine Kike Đukić (21), neutešna žena ne veruje da je Kika izvršila samoubistvo, već… »
Vesti dana »
Crvena zvezda ubedljivo pobedila Štutgart i napravila korak ka plasmanu u drugu fazu Lige šampiona
Danas pre 1 satjoš 7 povezanih
Ovo je pobednik "montesonga": On će predstavljati Crnu Goru na "Evroviziji", a svi bruje o pesmi
Blic pre 2 satajoš 3 povezane
Na mestu gde je ubijen tinejdžer (17) vladaju muk i tišina: Leskovčani nemi od šoka: "Bio je baš, baš dobar dečak" (foto, video)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Vučinić: Papović nije član SNS, u Skupštinu Novog Sada stigao zahtev za razrešenje
Blic pre 5 satijoš 2 povezane