Повезане вести
Шок обраћање баке прасета: Опроштајно писмо написано је 8 сати након Кикине смрти! О овоме никад нисам причао...
Курир 30.07.2022
Јутјубер Богдан Илић ( Бака Прасе) објавио је снимак у ком је изнео низ шокантних тврдњи везаних за смрт Кристине Кике Ђукић. Он је одмах прокоментарисао клип Наташе Ђукић, Кристинине мајке, која изричито тврди да њена ћерка… »
Открио ми је битну ствар о кикиној смрти! Мајка покојне инфлуенсерке о сусрету с Бака Прасетом: Рекла сам му да је ђубре
Мондо 30.07.2022
Мајка покојне инфлуенсерке Кристине Кике Ђукић, Наташа сусрела се с јутјубером Богданом Илићем, познатијим као Бака Прасе. Мајка покојне инфлуенсерке Кристине Кике Ђукић, Наташа сусрела се с јутјубером Богданом Илићем, познатијим… »
Бака Прасе ми је открио тајну кикине смрти! Мајка покојне инфлуенсерке о сусрету с јутјубером, прво му је рекла: Ти си једно…
Курир 30.07.2022
Наташа Ђукић, мајка покојне инфлуенсерке Кристине Кике Ђукић (21), неутешна жена не верује да је Кика извршила самоубиство, већ тврди да је убијена! У покушају да сазна истину чак је позвала и Богдана Илића, познатијег као Б ака… »
"Бака Прасе ми је открио тајну кикине смрти! Убијена је" Мајка покојне Кристине тврди да није самоубиство
Србија данас 30.07.2022
"Позвала сам Баку Прасета јер је изјавио да има информације у вези са Кикином смрћу и да је све повезао и схватио..." Наташа Ђукић, мајка покојне инфлуенсерке Кристине Кике Ђукић (21), неутешна жена не верује да је Кика извршила… »
Вести дана »
Деђански: Држава неће дозволити да НБС потпадне под секундарне санкције због НИС-а
РТВ пре 1 сатјош 21 повезана
Јокић, легендарни Вилт и нико други! Нестварни подаци се непрестано појављују! Оно што Србин ради је баш брутално
Курир пре 1 сатјош 55 повезаних