Povezane vesti
Šok obraćanje bake praseta: Oproštajno pismo napisano je 8 sati nakon Kikine smrti! O ovome nikad nisam pričao...
Kurir 30.07.2022
Jutjuber Bogdan Ilić ( Baka Prase) objavio je snimak u kom je izneo niz šokantnih tvrdnji vezanih za smrt Kristine Kike Đukić. On je odmah prokomentarisao klip Nataše Đukić, Kristinine majke, koja izričito tvrdi da njena ćerka nije izvršila… »
Baka Prase mi je otkrio tajnu kikine smrti! Majka pokojne influenserke o susretu s jutjuberom, prvo mu je rekla: Ti si jedno…
Kurir 30.07.2022
Nataša Đukić, majka pokojne influenserke Kristine Kike Đukić (21), neutešna žena ne veruje da je Kika izvršila samoubistvo, već tvrdi da je ubijena! U pokušaju da sazna istinu čak je pozvala i Bogdana Ilića, poznatijeg kao B aka Prase, koji je… »
Otkrio mi je bitnu stvar o kikinoj smrti! Majka pokojne influenserke o susretu s Baka Prasetom: Rekla sam mu da je đubre
Mondo 30.07.2022
Majka pokojne influenserke Kristine Kike Đukić, Nataša susrela se s jutjuberom Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase. Majka pokojne influenserke Kristine Kike Đukić, Nataša susrela se s jutjuberom Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase… »
"Baka Prase mi je otkrio tajnu kikine smrti! Ubijena je" Majka pokojne Kristine tvrdi da nije samoubistvo
Srbija danas 30.07.2022
"Pozvala sam Baku Praseta jer je izjavio da ima informacije u vezi sa Kikinom smrću i da je sve povezao i shvatio..." Nataša Đukić, majka pokojne influenserke Kristine Kike Đukić (21), neutešna žena ne veruje da je Kika izvršila samoubistvo, već… »
Vesti dana »

24.: Mart - datum koji se ne zaboravlja Na današnji dan počelo je bombardovanje, u "Jutru na Blic" saznajte: Nato avioni ispalili su oko 50.000 raznih projektila na našu zemlju
Blic pre 41 minutajoš 14 povezanih

Oglasila se majka poginulog pevača: Oprostila se od sina potresnim rečima, nižu se poruke saučešća
Mondo pre 41 minutajoš 7 povezanih

Grmi Zlatanova pesma posle pobede Srbije: Vlahović napravio šou na Marakani posle gola
Mondo pre 23 minutajoš 5 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA Nova runda pregovora u Rijadu - SAD, Ukrajina i Rusija korak bliže mirnom rešenju
RTV pre 1 satjoš 3 povezane