Povezane vesti
Sin Zorana Marjanovića o jeleni: Bila mi je kao majka! Otkrio gde se nalazio u vreme ubistva i opisao odnos sa maćehom
Mondo 30.07.2022
Sin Zorana Marjanovića, Uroš Marjanović, opisao je kakav odnos je imao sa pokojnom Jelenom i gde se on nalazio u trenutku ubistva. Sin Zorana Marjanovića, Uroš Marjanović, opisao je kakav odnos je imao sa pokojnom Jelenom i gde se on nalazio u trenutku… »
Bila mi je kao majka! Telefon mi je bio isključen kad je ubijena: Zoranov sin u ispovesti opisao odnos sa Jelenom Marjanović
Kurir 30.07.2022
Uroš Marjanović, sin optuženog Zorana Marjanovića za teško ubistvo pevačice Jelene Marjanović (33) u aprilu 2016. koji je posetio oca u Centralnom zatvoru u Beogradu, ranije je u prvoj ispovesti za Kurir 2017. naveo da je "pevačicu voleo kao majku"… »
Jelenina agonija je trajala čak 20 minuta! Nova rekonstrukcija ubistva pevačice: Sudija otkrila detalje koji su objasnili kako…
Blic 29.07.2022
Tačno šest i po godina od ubistva pevačice Jelene Krsmanović konačno je rešena misterija šta se događalo kobnog dana na nasipu u Crvenki i na koji način je žena ubijena, ali i kako je izgledao zločin iz minuta u minut. Zorana Marjanovića je Viši sud u… »
Vesti dana »

Opozicija u Skupštini traži Dačićevu reakciju: Zahtevaju izjašnjenje o torturi nad studentkinjom
Serbian News Media pre 3 satajoš 16 povezanih

Nastavljena sednica Skupštine Srbije: Poslanici raspravljaju o amandmanima na predložene zakone (blog)
Novi magazin pre 2 satajoš 38 povezanih

Pod sloganom "16 dana za 16 žrtava" studenti iz Novog Pazara pešačiće do Novog Sada na komemorativni skup
Radio 021 pre 15 minutajoš 31 povezana

Ursula fon der Lajen stigla u Beograd, Vučić je dočekao na aerodromu
Sputnik pre 40 minutajoš 54 povezane