Povezane vesti
Sin Zorana Marjanovića o jeleni: Bila mi je kao majka! Otkrio gde se nalazio u vreme ubistva i opisao odnos sa maćehom
Mondo 30.07.2022
Sin Zorana Marjanovića, Uroš Marjanović, opisao je kakav odnos je imao sa pokojnom Jelenom i gde se on nalazio u trenutku ubistva. Sin Zorana Marjanovića, Uroš Marjanović, opisao je kakav odnos je imao sa pokojnom Jelenom i gde se on nalazio u… »
Bila mi je kao majka! Telefon mi je bio isključen kad je ubijena: Zoranov sin u ispovesti opisao odnos sa Jelenom Marjanović
Kurir 30.07.2022
Uroš Marjanović, sin optuženog Zorana Marjanovića za teško ubistvo pevačice Jelene Marjanović (33) u aprilu 2016. koji je posetio oca u Centralnom zatvoru u Beogradu, ranije je u prvoj ispovesti za Kurir 2017. naveo da je "pevačicu voleo kao… »
Jelenina agonija je trajala čak 20 minuta! Nova rekonstrukcija ubistva pevačice: Sudija otkrila detalje koji su objasnili…
Blic 29.07.2022
Tačno šest i po godina od ubistva pevačice Jelene Krsmanović konačno je rešena misterija šta se događalo kobnog dana na nasipu u Crvenki i na koji način je žena ubijena, ali i kako je izgledao zločin iz minuta u minut. Zorana Marjanovića je… »
Vesti dana »

Danas je u Srbiji Dan žalosti zbog stradalih u požaru u Severnoj Makedoniji
Radio 021 pre 57 minutajoš 23 povezane

VIDEO: Studenti pokušali da blokiraju Skupštinu Novog Sada, kordon policije ih silom odgurao
Radio 021 pre 21 minutajoš 5 povezanih

Više od 300 poginulih u izraelskim napadima na Gazu; Unicef: Milion dece u Gazi bez čiste vode
RTS pre 3 minutajoš 5 povezanih