Повезане вести
Ја то сигурно нисам рекао за звезду! Изјава бившег шпица црвено-белих дигла буру у јавности: Не верујте свему...
Мондо 30.07.2022
Никола Крстовић се огласио на Инстаграму и појаснио свој интерву у коме је причао како се Звезда огрешила о њега. Никола Крстовић се огласио на Инстаграму и појаснио свој интерву у коме је причао како се Звезда огрешила о њега… »
Бивши нападач Звезде: Нисам добио праву шансу, тренирао сам жестоко и крваво…. Неке друге су ту приче и ствари
Спортски журнал 30.07.2022
Црногорски нападач 2019. стигао је у Црвену звезду из Зете, а за српског шампиона постигао је три гола на 27 утакмица. Фудбалер Дунајске Стреде Никола Крстовић изјавио је данас за подгоричке Вијести да је „жестоко и крваво”… »
Крстовић бриљира, а онда се огласио о Звезди: "Неке друге су ту приче, имао сам лош третман"
Спортске.нет 30.07.2022
Никола Крстовић је ову сезону за Дунајску Стреду почео фантастично. На шест утакмица постигао је седам голова, постиже гол на сваких 67 минута, а у интервјуу за подгоричке " Вијести" истакао је да му је жао јер је неправедно био… »
Звезда се огрешила о мене, имао сам неправедан третман: Огласио се најбољи стрелац Лиге конференција - Сад ме зову...
Мондо 30.07.2022
Са пет голова Никола Крстовић је најбољи стрелац Лиге конференција за сада, а он истиче да у Звезди није могао да покаже свој пун потенцијал. Са пет голова Никола Крстовић је најбољи стрелац Лиге конференција за сада, а он… »
Крстовић: Тренирао сам крваво, али нисам добио праву шансу
Спорт клуб 30.07.2022
Црногорски фубдалер Никола Крстовић говорио је у интервјуу за "Вијести" о одличном почетку у дресу Дунајске среде. Бивши играч Црвене звезде је на четири утакмице у квалификацијама за Лигу конференције постигао пет голова. Црвену… »
Сада је међу најбољима у лиги конференција: У Звезди није имао минуте – „Крваво сам тренирао, али…“
Хот спорт 30.07.2022
Није имао прилику да се покаже. Иако је у Београд стигао као један од најбољих младиох фудбалера Црне Горе, Никола Крстовић, није добио праву шансу. Самим тим, одлучио је да појача Дунајску Стреду, екипу из Словачке, која се… »
Крстовић оплео по звезди: Имао сам неоправдано лош третман, тренирао сам крваво
Вечерње новости 30.07.2022
ЦРНОГОРСКИ нападач Никола Крстовић је главни шраф у машини Дунајске Стреде у квалификацијама за Лигу конференција, постигао је седам голова у шест мечева, а осврнуо се на свој боравак у звезди. ФОТО: М. Вукадиновић Два пута… »
Вести дана »
"Могући проблеми у снабдевању храном, грејањем и струјом" РХМЗ наставља да ниже драматична упозорења за Бадње вече: Опасна појава направиће хаос
Блиц пре 1 сатјош 40 повезаних
Преминули Љуба Нинковић певао чувене Партизанове песме, породица навијала за Звезду, брат му познати глумац
Телеграф пре 2 сатајош 35 повезаних
Мацут: Желим вам да најрадоснији хришћански празник прославите у миру, здрављу и породичној топлини
Телеграф пре 1 сатјош 24 повезане
Нестле повлачи са српског тржишта неке производе за бебе због могућег присуства цереулида
Н1 Инфо пре 6 сатијош 18 повезаних
Све више грађана на паљењу бадњака у храму Светог Василија Острошког
Нишке вести пре 44 минутајош 40 повезаних