Povezane vesti
Levandovski o odlasku iz Bajerna : "Lagali su i pričali gluposti!"
Sportske.net 30.07.2022
Poljski napadač Robert Levandovski nedavno je u transferu vrednom oko 50.000.000 evra prešao iz Bajern Minhena u Barselonu. Levandovski je u Minhenu proveo osam sezona, osvojio sve moguće trofeje sa Bavarcima, postao drugi najbolji strelac u istoriji… »
Levandovski: Neki u Bajernu mi nisu govorili istinu
Sport klub 30.07.2022
Novi napadač Barselone Robert Levandovski kaže da je uživao u vremenu provedenom u Bajernu, osim u poslednjih nekoliko nedelja. Glasine da je Bayern zainteresovan za Erlinga Holanda nisu uticale na njegovu želju za odlaskom. “Ne, nema to veze s Erlingom… »
Levandovski progovorio: Lagali su me i pričali puno gluposti, navijači su uz mene...
Večernje novosti 30.07.2022
ROBERT Levandovski je nakon osam godina napustio Bajern i pojačao Barselonu. Drama oko njegovog transfera razvukla se mesecima unazad. Bavarci nisu bili spremni da ga se odreknu. FOTO: AP Španci su morali da plate obeštećenje za napadača kojem je ugovor… »
Vesti dana »
Rasprava o izbornim zakonima - Vujić: Preporuka ODIHR da obuka bude obavezna, opozicija oštro o biračkim spiskovima
RTS pre 24 minutajoš 29 povezanih
Bošnjački ministri nisu odobrili otvaranje novog graničnog prelaza Gradiška prema Hrvatskoj
Serbian News Media pre 29 minutajoš 33 povezane
Uhapšen sin preminulog osnivača modne kuće Mango zbog navodne umešanosti u očevu smrt
Beta pre 49 minutajoš 16 povezanih