Povezane vesti
Nju su krivili za njihov raspad: Trpila je zbog toga nasilje na društvenim mrežama, a za ovo je Nikolija priznala da je kriva
Kurir 30.07.2022
Nikolija Jovanović ispričala je da se sve dešavalo u periodu nakon što se sastav " Elitni odredi", koji su činili njen nevenčani suprug Relja Popović i pevač Vlada Matović, razišao. Nikolija je prethodno sa njima snimila duet "Alkohola litar", a tada je… »
Zbog Elitnih odreda sam bila žrtva nasilja bez razloga! Nikolija o raspadu grupe - "Misle da sam ja kriv, ali..."
Mondo 30.07.2022
Nikolija Jovanović našla se na meti hejtera nakon što se nekada popularna grupa Elitni odredi, čiji član je bio i njen partner Relja Popović, raspala. Nikolija Jovanović našla se na meti hejtera nakon što se nekada popularna grupa Elitni odredi, čiji… »
Vesti dana »
(Foto/video) Vanredna situacija u Čačku: Četiri opštine u zapadnoj Srbiji bez vode zbog kvara na cevovodu
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 35 povezanih
Tramvaj „uleteo“ u zgradu na Dorćolu, 21 osoba povređena, poznat mogući uzrok nesreće /foto/
Sputnik pre 15 minutajoš 112 povezane
Prosečna plata u Leskovcu, Prokuplju i Vranju za 60 hiljada manja od zarade u Beogradu
Južne vesti pre 3 satajoš 30 povezanih
Iran seli uranijum u ovu zemlju: Doneta velemajstorska odluka Teherana - SAD se samouništile svojim zahtevom
Večernje novosti pre 50 minutajoš 31 povezana