Povezane vesti
Nju su krivili za njihov raspad: Trpila je zbog toga nasilje na društvenim mrežama, a za ovo je Nikolija priznala da je kriva
Kurir 30.07.2022
Nikolija Jovanović ispričala je da se sve dešavalo u periodu nakon što se sastav " Elitni odredi", koji su činili njen nevenčani suprug Relja Popović i pevač Vlada Matović, razišao. Nikolija je prethodno sa njima snimila duet "Alkohola litar", a tada je… »
Zbog Elitnih odreda sam bila žrtva nasilja bez razloga! Nikolija o raspadu grupe - "Misle da sam ja kriv, ali..."
Mondo 30.07.2022
Nikolija Jovanović našla se na meti hejtera nakon što se nekada popularna grupa Elitni odredi, čiji član je bio i njen partner Relja Popović, raspala. Nikolija Jovanović našla se na meti hejtera nakon što se nekada popularna grupa Elitni odredi, čiji… »
Vesti dana »

Veliki požar kod Novog Sada: Vatra gutala fabriku i salaš, vatrogasci sprečili širenje plamena (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 7 minutajoš 34 povezane

Upravo na Blic TV Pregovori, dijalog, novi protesti ili izbori - šta nas sve čeka od 1. septembra
Blic pre 38 minutajoš 53 povezane

Od ponedeljka više od 3.000 proizvoda po nižim cenama! Hleb, meso, pelene i hemija, evo šta sve pojeftinjuje od 1. septembra - država obara visoke marže
Kurir pre 7 minutajoš 22 povezane

Rok za primenu američkih sankcija NIS-u ističe, očekuje se novo odlaganje
Naslovi.ai pre 4 satijoš 30 povezanih

Oglasio se RHMZ, spremite se! U četvrtak i petak temperatura i do 39 stepeni
Telegraf pre 2 satajoš 26 povezanih