Повезане вести

Ђоковић: ''Држите ми палчеве''

Ђоковић: ''Држите ми палчеве''

Спортске.нет 30.07.2022
Седми тенисер света Новак Ђоковић саопштио је данас да наставља са тренинзима у ишчекиваћу одлуке да ли ће моћи да игра у САД, где крајем августа почиње последњи сезонски гренд слем турнир Ју-Ес опен. "Велика ми је част што… »
Ђоковић: Тренирам и спремам се као да идем у Њујорк!

Н1 Инфо 30.07.2022
Новак Ђоковић обратио се јавности путем свог инстаграм профилима рекавши да се спрема за УС опен као да ће играти у Њујорку Према тренутним правилима, невакцинисани странци не могу да уђу у САД. „Желим само да искористим прилику… »
Ðоковић: Спремам се као да ћу играти у Америци

Ðоковић: Спремам се као да ћу играти у Америци

Вести онлине 30.07.2022
Најбољи српски тенисер Новак Ðоковић изјавио је данас да се спрема и тренира као да ће играти на предстојећем Ју-Ес опену, који ће бити одржан од 29. августа до 11. септембра. Због актуелних закона у Америци, Ðоковићу као… »

Спорт клуб 30.07.2022
Новак Ђоковић обратио се јавности путем свог инстаграм профилима рекавши да се спрема за УС опен као да ће играти у Њујорку. Према тренутним правилима, невакцинисани странци не могу да уђу у САД. „Желим само да искористим… »
Ђоковић вредно ради и тренира: Спрема се као да ће наступити на УС Опену! (видео)

Ђоковић вредно ради и тренира: Спрема се као да ће наступити на УС Опену! (видео)

Хот спорт 30.07.2022
Новак Ђоковић је поделио на свој инстаграм профил снимак како тренира и спрема се за предстојећи гренд слем, иако су велике шансе да на њему неће наступити, јер је вакцинација обавезна. Испод клипа, Ноле се и обратио својим… »
Ђоковић се огласио: Ово нисам очекивао! Новак проговорио о учешћу на УС Опену, овај видео све говори!

Ђоковић се огласио: Ово нисам очекивао! Новак проговорио о учешћу на УС Опену, овај видео све говори!

Мондо 30.07.2022
Новак Ђоковић је изашао у јавност са саопштењем везаним за УС Опен. Новак Ђоковић је изашао у јавност са саопштењем везаним за УС Опен. Новак Ђоковић се по први пут јавно огласио поводом питања да ли ће играти на предстојећем… »

Вести дана »