Povezane vesti
Usame Zukorlić: Moj otac je umro prirodnom smrću
Radio sto plus 30.07.2022
On je na konferenciji za novinare u Novom Pazaru naveo da su svi obducenti u svojim nalazima, a u proces je bilo uključeno 14 stručnjaka iz pet država, zaključili da je smrt nastupila kao posledica akutnog zastoja srca i ranijeg oboljenja. “Sva tri tima… »
Elma elfić Zukorlić za Kurir: Žao mi je što smo morali da prođemo kroz ovo
IndeksOnline 30.07.2022
Elma Zukorlić, Muamerova udovica, za Kurir kaže da je od početka verovala u rezultate obdukcije domaćih stručnjaka, to jest da je znala da je njen suprug preminuo prirodnom smrću. Muamerov sin Usame je danas održao konferenciju za medije na kojoj je… »
"Otklonjene sve sumnje" Usame Zukorlić otkrio konačne nalaze o uzrocima smrti svog oca
Srbija danas 30.07.2022
Lider Stranke slobode i pravde Muamer Zukorlić umro je prirodnom smrću, rezultat je još dva obdukciona nalaza nadležnih ustanova iz BiH i Nemačke, saopštio je danas njegov sin Usame Zukorlić. Zukorlić mlađi, koji je na liderskoj poziciji u stranci… »
Usame Zukorlić: Moj otac nije otrovan, preminuo je prirodnom smrću
IndeksOnline 30.07.2022
Predsednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) Usame Zukorlić rekao je danas da su obducentski nalazi iz Srbije, Bosne i Nemačke pokazali da je njegov otac, bivši muftija Islamske zajednice (IZ) u Srbiji i lider ove stranke Muamer Zukorlić preminuo… »
Zukorlić: Rezultati međunarodne ekspertize potvrdili da je Muftija umro prirodnom smrću
Sandžak press 30.07.2022
Predsjednik MUFTY fondacije Usame Zukorlić je na konferenciji za medije predstavio rezultate institucija koje su učestvovale u procesu ekshumacije i obdukcije njegovog oca rahmetli muftije Muamera Zukorlića. Zukorlić kazao da su rezultati iz Srbije… »
Vesti dana »
(BLOG) Studenti u akciji "Raspiši pobedu": Veliki odziv građana, kutije pune, na pojedinim mestima ponestaje listića
N1 Info pre 18 minutajoš 54 povezane
Smrt Brižit Bardo, svetske zvezde koja je veliki deo života posvetila pravima životinja
Beta pre 1 satjoš 48 povezanih
Vanredni parlamentarni izbori na Kosovu i Metohiji, najveća izlaznost u Ranilugu
RTV pre 53 minutajoš 46 povezanih