Povezane vesti
NOVI TEORETIČAR ZAVERE: Od portala za bicikliste u NS misli da je skener
Moj Novi Sad 30.07.2022
Da su portali, odnosno digitalni satovi za bicikliste na stazama u Novom Sadu izazvali opštu sumnju, dokazuje i najnovija objava na grupi Novosadske biciklističke inicijative, gde je jedan naš sugrađanin izneo najnovije teorije zavere, koje su izazvale… »
"Hvata samo čipovane: Vakcinom; Pretvori te u Beograđanina" Imamo novog šampiona među teoretičarima zavere: Evo od čega misli…
Blic 30.07.2022
- Kad će ove "skenere" skloniti iznad biciklističkih staza?! Ja lično 20m otprilike pre tih kao skenera stanem, obiđem ih, pa se vratim na biciklističku stazu! Meni liče na skenere, kakvi se koriste u svetu na ulazu u aerodrome, institucije itd. -… »
Vesti dana »
Vlada Srbije privremeno smanjuje akcize na naftne derivate zbog rasta cena sirove nafte
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 76 povezanih
U eksploziji u Teheranu ubijena "iranska majka", Laridžani živ! Glavni bezbednjak Irana: Očaj Izraela, Tramp nedovoljno pametan; NATO oborio raketu iznad Turske
Kurir pre 4 minutajoš 31 povezana
(Video) Udovica Dragana Lazića jedva stoji na nogama, pridržavaju je da ne padne, uplakana i bleda
Blic pre 9 minutajoš 41 povezana
NATO presreo raketu koju je Iran ispalio ka Turskoj, treći put od početka rata
Danas pre 9 minutajoš 38 povezanih
Opšta havarija u srcu Šumadije, čak tri saobraćajne nesreće: Hitna imala pune ruke posla
Telegraf pre 39 minutajoš 32 povezane