Povezane vesti
NOVI TEORETIČAR ZAVERE: Od portala za bicikliste u NS misli da je skener
Moj Novi Sad 30.07.2022
Da su portali, odnosno digitalni satovi za bicikliste na stazama u Novom Sadu izazvali opštu sumnju, dokazuje i najnovija objava na grupi Novosadske biciklističke inicijative, gde je jedan naš sugrađanin izneo najnovije teorije zavere, koje su… »
"Hvata samo čipovane: Vakcinom; Pretvori te u Beograđanina" Imamo novog šampiona među teoretičarima zavere: Evo od čega…
Blic 30.07.2022
- Kad će ove "skenere" skloniti iznad biciklističkih staza?! Ja lično 20m otprilike pre tih kao skenera stanem, obiđem ih, pa se vratim na biciklističku stazu! Meni liče na skenere, kakvi se koriste u svetu na ulazu u aerodrome, institucije itd. -… »
Vesti dana »

FOTO „Prevaren sam, potrošio sam hiljadu dolara da gledam Đokovića“: Navijači pobesneli zbog odlaganja Novaka
Nova pre 50 minutajoš 27 povezanih

Prvi stepen pripravnosti: Dragačevci strahuju od poplava: Situacija se prati iz sata u sat, evo kakvo je stanje na terenu
Blic pre 1 satjoš 23 povezane

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 11 satijoš 7 povezanih

VIDEO Klipersi sprečili Nikse da obezbede plej-of: Bogdanović pomagao u rapsodiji dve zvezde tima
Nova pre 3 satajoš 18 povezanih