Povezane vesti
NOVI TEORETIČAR ZAVERE: Od portala za bicikliste u NS misli da je skener
Moj Novi Sad 30.07.2022
Da su portali, odnosno digitalni satovi za bicikliste na stazama u Novom Sadu izazvali opštu sumnju, dokazuje i najnovija objava na grupi Novosadske biciklističke inicijative, gde je jedan naš sugrađanin izneo najnovije teorije zavere, koje su izazvale… »
"Hvata samo čipovane: Vakcinom; Pretvori te u Beograđanina" Imamo novog šampiona među teoretičarima zavere: Evo od čega misli…
Blic 30.07.2022
- Kad će ove "skenere" skloniti iznad biciklističkih staza?! Ja lično 20m otprilike pre tih kao skenera stanem, obiđem ih, pa se vratim na biciklističku stazu! Meni liče na skenere, kakvi se koriste u svetu na ulazu u aerodrome, institucije itd. -… »
Vesti dana »
"Vatra preskače i po 300 metara, spasiocima gore đonovi na čizmama": Luka Čaušić i o tome zašto je za gašenje požara u Srbiji izabran "iljušin", a ne kanaderi iz EU
Blic pre 23 minutajoš 27 povezanih
RHMZ upozorava na ekstremne vremenske uslove i jak toplotni talas - u 11 sati u više gradova izmereno 35 stepeni
RTV pre 18 minutajoš 40 povezanih
Milivojević (DS): Dačić može samostalno na izbore, ali će u zatvor zajedno sa Vučićem
Nedeljnik pre 23 minutajoš 10 povezanih
Poverenik uputio RIK-u preporuke za pristupačno glasanje slepih i slabovidih osoba
N1 Info pre 28 minutajoš 7 povezanih
Upozorenje meteorološke službe: Stiže najjači El Ninjo do sada, 2027. verovatno najtoplija godina u istoriji
N1 Info pre 1 satjoš 10 povezanih