Povezane vesti
Plivaćeš u savi sa betonskim čizmama! Šok ispovest mihe: U danu sam izgubio sve što sam imao i još ostao dužan 5 miliona dolara…
Kurir 30.07.2022
Slovenac Miha Matlievski je uspeo da u jednom danu izgubi sve što je imao i da ostane dužan pet miliona dolara! Bilo je to 2009. godine, a danas je mentor za uspešne preduzetnike koji žele da unaprede svoj posao, prenosi Mondo. "Napustio sam srednju… »
Šok ispovest slovenca - u danu sam izgubio sve što sam imao i bio dužan 5 miliona $! "Plivaćeš sa betonskim čizmama..."
Mondo 30.07.2022
Miha Matlievski je od uspešnog biznismena došao u poziciju da izgubi sve što je imao, bude dužan 5.000.000 dolara i da mu na sve to prete ubistvom. Miha Matlievski je od uspešnog biznismena došao u poziciju da izgubi sve što je imao, bude dužan 5.000.000… »
Vesti dana »
Tramp preti Irancima udarima na elektrane i mostove ako ne otvore Ormuski moreuz, nazvao ih kretenima
Radio 021 pre 1 danjoš 56 povezanih
Monfis preokretom započeo poslednji Monte Karlo u karijeri i postavio nove rekorde
RTS pre 6 satijoš 21 povezana
Kardinal Nemet u Uskršnjoj poslanici: Kuda ide ovaj svet, noć i tama vladaju, srca su nam kamena
Beta pre 17 satijoš 21 povezana
Vremenska prognoza Srbije: Najtopliji ponedeljak u godini, zatim značajan pad temperatura
Naslovi.ai pre 6 satijoš 33 povezane
OIK Majdanpek: SNS osvojila 63,26 odsto glasova, u skupštinu ušle još dve liste
Blic pre 6 satijoš 12 povezanih