Повезане вести

Преминуло још девет пацијената, 4.352 новозаражене особе

Преминуло још девет пацијената, 4.352 новозаражене особе

Политика 31.07.2022
У Србији су у последња 24 сата регистрована 4.352 нова случаја заразе коронавирусом, од 9.804 тестирана узорка. Од последица ковида 19 преминуло је девет особа. На респираторима се налази 21 ковид пацијент. Епидемијска ситуација… »
Преминуло још 9 пацијената због короне у Србији: Оболело 4.352, на респиратору 21 особа

Преминуло још 9 пацијената због короне у Србији: Оболело 4.352, на респиратору 21 особа

Телеграф 31.07.2022
Ово је најновији пресек стања у вези са корона вирусом у Србији. Корона вирус је у последња 24 сата потврђен код 4.352 особе, а истовремено је од последица ове болести преминуло девет пацијената. Број тестираних за последња 24… »
У Србији још девет особа умрло од короне, благи пад броја заражених

У Србији још девет особа умрло од короне, благи пад броја заражених

Нови магазин 31.07.2022
У Србији је у последња 24 сата од последица ковида преминуло девет особа, а потврђена су 4.352 нова случаја заразе од 9.804 тестирана пацијента. На болничком лечењу налази се 611 пацијената, а 21 особа дише уз помоћ… »
Корона у Србији: Новозаражених око 4.300, преминуло девет оболелих

Корона у Србији: Новозаражених око 4.300, преминуло девет оболелих

Радио 021 31.07.2022
У Србији је, у последња 24 сата, преминуло девет особа од последица корона вируса, објављено је на сајту Министарства здравља цовид19.рс. На корону су тестиране 9.804 особе, од којих су 4.352 биле позитивне. На респираторима… »
Корона пресек: Још девет особа преминуло од последица ковида

Корона пресек: Још девет особа преминуло од последица ковида

Еуроневс 31.07.2022
У Србији су у последња 24 сата на коронавирус тестиране 9.804 особе, а од тога позитивне су 4.352. Преминуло је девет оболелих. Тренутно је на болничком лечењу 611 пацијената, од који је 21 прикључен на респиратор. Подсетимо… »
Званично 4.352 нова случаја коронавируса, преминуло још девет особа

Званично 4.352 нова случаја коронавируса, преминуло још девет особа

Н1 Инфо 31.07.2022
Према званичним подацима, у последња 24 сата преминуло је још девет особа од последица коронавируса у Србији, па је укупан број жртава 16.280, објављено је на сајту Министарства здравља цовид19.рс. Од последњег пресека стања… »
Нови корона пресек: Благи пад броја заражених, али више преминулих него јуче

Нови корона пресек: Благи пад броја заражених, али више преминулих него јуче

Блиц 31.07.2022
Корона вирус је у последња 24 сата потврђен код 4.352 особа, а истовремено је од последица ове болести преминуло 9 пацијената. На респираторима је 21 пацијент. Број тестираних за последња 24 сата је 9.804. Подсетимо, на корона… »
Најновији корона пресек: Мање заражених, али мање и тестираних, скок броја преминулих

Најновији корона пресек: Мање заражених, али мање и тестираних, скок броја преминулих

Курир 31.07.2022
Корона вирус је у последња 24 сата потврђен код 4.352 особе, а истовремено је од последица ове болести преминуло девет пацијената. Број тестираних за последња 24 сата је 9.804 . На респиратору је 21 пацијент. Подсетимо, јуче су… »
Две опције код ковид обољевања на одмору у иностранству

Две опције код ковид обољевања на одмору у иностранству

РТК 31.07.2022
Почетком ове године је укинут бесплатни карантински смештај на туристичким дестинацијама након укидања ковид мера, тако да туристи који се заразе корона вирусом у иностранству имају две опције. Једна опција је да буду у… »
Све је више нових инфекција, две опције уколико се на одмору у иностранству путник разболи од короне

Све је више нових инфекција, две опције уколико се на одмору у иностранству путник разболи од короне

Еуроневс 31.07.2022
Почетком ове године је укинут бесплатни карантински смештај на туристичким дестинацијама након укидања ковид мера, тако да туристи који се заразе коронавирусом у иностранству имају две опције. Једна опција је да буду у карантину… »
Ако се заразите короном у иностранству имате две опције: Сеничић: "Потребно је да се људи купе полису која је проширена за…

Ако се заразите короном у иностранству имате две опције: Сеничић: "Потребно је да се људи купе полису која је проширена за…

Блиц 31.07.2022
Почетком ове године је укинут бесплатни карантински смештај на туристичким дестинацијама након укидања ковид мера, тако да туристи који се заразе корона вирусом у иностранству имају две опције. Једна опција је да буду у… »
Ово су две опције које имате уколико се догоди да се разболите од короне у иностранству

Ово су две опције које имате уколико се догоди да се разболите од короне у иностранству

Телеграф 31.07.2022
Туристи који се заразе могу да остану у карантину у смештају о свом трошку или да се врате уз пратњу у своју земљу, преноси директор Националне асоцијације туристичких агенција Србије Александар Сеничић. Почетком ове године је… »
Удовичић: На почетку смо пика короне који ће трајати три недеље, потребне мере

Удовичић: На почетку смо пика короне који ће трајати три недеље, потребне мере

Н1 Инфо 31.07.2022
Командант Војне болнице "Карабурма" Иво Удовичић изјавио је да због актуелне епидемиолошке ситуације са коронавирусом у Србији треба предузети неке мере и понашати се одговорније јер многи заражени не показују симптоме, али да те… »
Командант Војне болнице „Карабурма“ о епидемиолошкој ситуацији: Потребна лична одговорност, а не нове државне мере

Командант Војне болнице „Карабурма“ о епидемиолошкој ситуацији: Потребна лична одговорност, а не нове државне мере

Данас 31.07.2022
Командант Војне болнице „Карабурма“ Иво Удовичић изјавио је данас да због актуелне епидемиолошке ситуације са корона вирусом у Србији треба предузети неке мере и понашати се одговорније јер многи заражени не показују симптоме… »
Удовичић: На почетку смо пика овог таласа инфекције који би могао да траје три недеље

Удовичић: На почетку смо пика овог таласа инфекције који би могао да траје три недеље

Еуроневс 31.07.2022
Иво Удовичић, командант Војне болнице Карабурма верује да ће короне бити и наредне године, али да је изненађен тиме што је талас у коме смо тренутно "мало поранио". Према речима др Удовичића ми смо сада у пику епидемије који ће… »
Корона се поново брзо шири, др Удовичић упозорава: Можете да се заразите на улици, у кафићу, ресторану

Корона се поново брзо шири, др Удовичић упозорава: Можете да се заразите на улици, у кафићу, ресторану

Телеграф 31.07.2022
Сваки нови сој се лакше преноси и брже доводи до заражавања, али је клиничка слика иста и она се не мења. Корона ме није изненадила, јер ми који се бавимо овим послом знамо колико дуго трају овакве епидемије. Рекао сам да ће… »
"Већина људи који су у граду, превозу, на улици су позитивни": Др Удовичић за "Блиц": Једна ствар ме сада изненадила, на ово…

"Већина људи који су у граду, превозу, на улици су позитивни": Др Удовичић за "Блиц": Једна ствар ме сада изненадила, на ово…

Блиц 30.07.2022
Корона ме није изненадила, јер ми који се бавимо овим послом знамо колико дуго трају овакве епидемије. Рекао сам да ће ова трајати четири године, мада мишљења сам да ће трајати и дуже. Ми једноставно морамо да научимо да живимо… »
Још шест преминулих од ковида, све више пацијената на болничком лечењу

Још шест преминулих од ковида, све више пацијената на болничком лечењу

Данас 30.07.2022
У Србији у последња 24 сата регистровано је 5.572 новооболели од корона вируса, а шест особа је преминуло. Укупно у нашој земљи до сада је оболело 2.118.673особа од овог вируса, а регистровано је 16.271 смртни случај. На… »

Вести дана »