Повезане вести
Како је спречен већ готов трансфер бившег играча сплитског Хајдука у Партизан?
Спортске.нет 31.07.2022
Партизан је пре седам година имао практично већ постигнут договор са Сплићанином Тонћијем Кукочем који је у лето 2015. године требало да појача конкуренцију на позицији левог бека у екипи из Хумске. Како је испричао у подкасту ''… »
Кукоч: Истина, кренуо сам ка граници да потпишем за Партизан
Спорт клуб 31.07.2022
Партизан је 2015. године имао велике амбиције, а у остварењу циљева требало је да им помогне и један Хрват. Ни мање ни више него нећак прослављеног кошаркаша Тонија Кукоча, Тонћи Кукоч. Тадашњи дефанзивац софијског ЦСКА био… »
Хрватски фудбалер открио: Изнео детаље како му је пропао трансфер у Партизан – ‘Кренуо сам ка граници, а онда…’ (видео)…
Хот спорт 31.07.2022
Пре седам година је био веома близу доласка у Београд. Тонћи Кукоч, хрватски фудбалер, открио је да је био веома близу трансфера у београдски Партизан, што је открио приликом једног од својих последњих јавних појављивања. Он… »
Кукоч био пред доласком у Партизан: "Вређали су ме, звали издајником, стигло је 5000 порука"
Вечерње новости 31.07.2022
ХРВАТСКИ фудбалер открио је да је био на прагу потписа за Партизан, али се његовом доласку испречила елиминација од Бате Борисова. Фото архива ВН Партизан је у својим редовима умало имао дете Хајдука, те 2015. године само се… »
Вести дана »

Никола Саркози у затвору у Паризу, почео издржавање петогодишње казне
Н1 Инфо пре 46 минутајош 38 повезаних

Руски експерт: Нове санкције ЕУ неће оставити Србију без руског гаса
Форбес пре 26 минутајош 34 повезане

Путину стигла жестока претња због самита у Мађарској: Овај сценарио га чека ако се оглуши на упозорење
Мондо пре 11 минутајош 53 повезане

ВИДЕО: Пожар у рафинерији МОЛ-а недалеко од Будимпеште, у току истрага
Радио 021 пре 2 сатајош 27 повезаних