Повезане вести
Бивши челник Формуле 1: Сви су ме мрзели, претили су да ће ми побити породицу
Данас 31.07.2022
Мајкл Маси, бивши директор трка Формуле 1, који је низом неспретних одлука допринео да прошлосезонски шампионат добије контроверзни расплет у последњем кругу Велике награде Абу Дабија, открио је да му се живот од тог дана… »
Маси признао: После Абу Дабија су ми претили смрћу
Србија данас 31.07.2022
Завршница прошле сезоне изазвала много полемика. Бивши директор трка Формуле 1 Мајкл Маси признао да је прошле године после трке у Абу Дабију добијао претње смрћу, преноси "Би-Би-Си". Возач Ред Була Макс Ферстапен освојио је у… »
Маси: Добијао сам претње смрћу
Спорт клуб 31.07.2022
Мајкл Маси, некадашњи директор Формуле 1, признао је да је добио велики број претњи смрћу после последње трке прошлогодишњег шампионата у Абу Дабију. Аустралијанац је тада донео одлуку да се настави трка у последњем кругу у… »
Маси: Добијао сам претње смрћу
Н1 Инфо 31.07.2022
Мајкл Маси, некадашњи директор Формуле 1, признао је да је добио велики број претњи смрћу после последње трке прошлогодишњег шампионата у Абу Дабију. Аустралијанац је тада донео одлуку да се настави трка у последњем кругу у… »
Вести дана »

Италијански Ф-35 подигнути у Естонији: Ррежим "брзе реакције" је активиран
Б92 пре 49 минутајош 31 повезана

Откривамо када сутра у Београду почиње студентски протест и по чему ће се разликовати од претходних
Правда пре 2 сатајош 8 повезаних

„Шака јада блокадера”: Да ли је режим победио, или ће све експлодирати на јесен
Време пре 2 сатајош 45 повезаних