Povezane vesti
Bivši čelnik Formule 1: Svi su me mrzeli, pretili su da će mi pobiti porodicu
Danas 31.07.2022
Majkl Masi, bivši direktor trka Formule 1, koji je nizom nespretnih odluka doprineo da prošlosezonski šampionat dobije kontroverzni rasplet u poslednjem krugu Velike nagrade Abu Dabija, otkrio je da mu se život od tog dana „pretvorio u pakao“… »
Masi priznao: Posle Abu Dabija su mi pretili smrću
Srbija danas 31.07.2022
Završnica prošle sezone izazvala mnogo polemika. Bivši direktor trka Formule 1 Majkl Masi priznao da je prošle godine posle trke u Abu Dabiju dobijao pretnje smrću, prenosi "Bi-Bi-Si". Vozač Red Bula Maks Ferstapen osvojio je u decembru prošle… »
Masi: Dobijao sam pretnje smrću
Sport klub 31.07.2022
Majkl Masi, nekadašnji direktor Formule 1, priznao je da je dobio veliki broj pretnji smrću posle poslednje trke prošlogodišnjeg šampionata u Abu Dabiju. Australijanac je tada doneo odluku da se nastavi trka u poslednjem krugu u kojem je Ferstapen… »
Masi: Dobijao sam pretnje smrću
N1 Info 31.07.2022
Majkl Masi, nekadašnji direktor Formule 1, priznao je da je dobio veliki broj pretnji smrću posle poslednje trke prošlogodišnjeg šampionata u Abu Dabiju. Australijanac je tada doneo odluku da se nastavi trka u poslednjem krugu u kojem je Ferstapen… »
Vesti dana »

Mašinerija laži Aleksandra Vučića se raspala na „zvučnom topu“: Da li je Ivica Dačić ključni šraf koji je popustio
Nova pre 1 satjoš 30 povezanih

Brojanje po Vučiću: Znaju da šetaju levo-desno, pa deluje da ih je više
Vreme pre 5 satijoš 21 povezana

Okupljanja studenata, aktivista i građana u više mesta u Srbiji: U Subotici "doček", u Beogradu protest ispred Ministarstva prosvete (foto, video)
Blic pre 20 minutajoš 28 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 5 satijoš 14 povezanih