Povezane vesti
Vučić: Uplašen sam samo zbog moguće reakcije srpskog naroda
Beta video 31.07.2022
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je uplašen zbog moguće reakcije srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, nakon najave Prištine o primeni odluke o preregistraciji vozila. Beta/MOD… »
Vučić: Uplašen sam samo zbog moguće reakcije srpskog naroda
IndeksOnline 31.07.2022
BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je uplašen zbog moguće reakcije srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, nakon najave Prištine o primeni odluke o preregistraciji vozila. “Moj zahtev je samo da budu mirni. Šta god da… »
"Situacija je mnogo teža nego što se čini" Predsednik uputio hitno upozorenje Srbima sa Kosova
Srbija danas 31.07.2022
Predsednik Aleksandar Vučić obratio se danas građanima povodom teške situacije na KiM. Odgovarajući na pitanja novinara o tome kako da se ponašaju Srbi koji se posle ponoći zateknu na administrativnoj liniji, Vučić kaže da je uplašen zbog… »
Vesti dana »
Vens: Trampov plan o povećanju carina pokazuje da SAD neće više biti iskorišćavane
RTV pre 4 satijoš 2 povezane
MUP: Ruski državljanin prebijen i opljačkan na Voždovcu, policija intenzivno radi na rasvetljavaju okolnosti
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Ko je bio Igor Bojović: Ko Dramski pisac i upravnik pozorišta "Boško Buha", hrabro se borio sa opakom bolešću
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Lider najveće gruzijske opozicione stranke uhapšen dok su demonstranti blokirali auto-put
Blic pre 4 satijoš 1 povezana