Povezane vesti
Vučić: Uplašen sam samo zbog moguće reakcije srpskog naroda
Beta video 31.07.2022
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je uplašen zbog moguće reakcije srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, nakon najave Prištine o primeni odluke o preregistraciji vozila. Beta/MOD… »
Vučić: Uplašen sam samo zbog moguće reakcije srpskog naroda
IndeksOnline 31.07.2022
BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je uplašen zbog moguće reakcije srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, nakon najave Prištine o primeni odluke o preregistraciji vozila. “Moj zahtev je samo da budu mirni. Šta god da pokušaju… »
"Situacija je mnogo teža nego što se čini" Predsednik uputio hitno upozorenje Srbima sa Kosova
Srbija danas 31.07.2022
Predsednik Aleksandar Vučić obratio se danas građanima povodom teške situacije na KiM. Odgovarajući na pitanja novinara o tome kako da se ponašaju Srbi koji se posle ponoći zateknu na administrativnoj liniji, Vučić kaže da je uplašen zbog reakcije… »
Vesti dana »

Ciklon Srbiji donosi jednu veoma neobičnu vremensku pojavu, zato ovu stvar ne činite danas i sutra
Telegraf pre 17 minutajoš 12 povezanih

I dalje u vazduhu povećana koncentracija polena ambrozije: Evo kada se očekuje bolja situacija
Radio 021 pre 1 danjoš 10 povezanih

Generacija z zapalila nepal i oterala premijera sa vlasti: Pljušte ostavke u južnoazijskoj državi posle nasilnih protesta
Večernje novosti pre 13 minutajoš 29 povezanih

Koji su zaključci diskusije u EP o Srbiji i koje su njihove posledice?
Danas pre 15 satijoš 5 povezanih