Повезане вести
Холендер након одласка: Још једном хвала и напред Партизан! (видео)
Хот спорт 31.07.2022
Повремени репрезентативац Мађарске, Филип Холендер, напустио је Хумску и појачао Вашаш, где ће имати већу минутажу. Сада већ бивша „осмица“ црно-белих је дала и последњу извају за клупски сајт. „Фудбал је игра која вас у животу… »
Партизан у срцу за сва времена: Филип Холендер пун емоција, захвалио се црно-белима
Вечерње новости 31.07.2022
ПОСЛЕ скоро две године сарадње, путеви Партизана и Филипа Холендера су се разишли. ФОТО: М. Вукадиновић Повремени мађарски репрезентативац је појачао новог прволигаша те земље, Вашаш, а по доласку у нову средину није заборавио… »
Емотиван растанак Филипа Холендера од Хумске: "Морао сам да одем, напред Партизан!"
Спортске.нет 31.07.2022
Досадашњи фудбалер Партизана Филип Холендер рекао је данас да је морао да оде из клуба у Вашаш како би имао већу минутажу и захвалио је београдском клубу на сарадњи и пожелео му срећу у будућности. "Фудбал је игра која вас у… »
Холендер: Желим да играм и дајем голове, хвала Партизану
Спорт клуб 31.07.2022
"Сви који ме познају, знају колико сам захвалан за све и био пресрећан што сам могао да са свим тим људима живим и радим. Партизану, навијачима и играчима желим срећу", казао је Холендер. Досадашњи фудбалер Партизана Филип… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 16. октобар 2025: Данас јутро хладно, током дана сунчано
Бета пре 4 сатијош 1 повезана

Словачки премијер Фицо: Не занимају ме нове санкције Русији док ЕУ не реши своје економске проблеме
Курир пре 1 сатјош 1 повезана

Рајанер смањио капаците ка Немачкој за 800.000 седишта због спора око пореза
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана