Povezane vesti
Holender nakon odlaska: Još jednom hvala i napred Partizan! (video)
Hot sport 31.07.2022
Povremeni reprezentativac Mađarske, Filip Holender, napustio je Humsku i pojačao Vašaš, gde će imati veću minutažu. Sada već bivša „osmica“ crno-belih je dala i poslednju izvaju za klupski sajt. „Fudbal je igra koja vas u životu vodi na… »
Partizan u srcu za sva vremena: Filip Holender pun emocija, zahvalio se crno-belima
Večernje novosti 31.07.2022
POSLE skoro dve godine saradnje, putevi Partizana i Filipa Holendera su se razišli. FOTO: M. Vukadinović Povremeni mađarski reprezentativac je pojačao novog prvoligaša te zemlje, Vašaš, a po dolasku u novu sredinu nije zaboravio sve što je sa… »
Holender: Želim da igram i dajem golove, hvala Partizanu
Sport klub 31.07.2022
"Svi koji me poznaju, znaju koliko sam zahvalan za sve i bio presrećan što sam mogao da sa svim tim ljudima živim i radim. Partizanu, navijačima i igračima želim sreću", kazao je Holender. Dosadašnji fudbaler Partizana Filip Holender rekao je… »
Emotivan rastanak Filipa Holendera od Humske: "Morao sam da odem, napred Partizan!"
Sportske.net 31.07.2022
Dosadašnji fudbaler Partizana Filip Holender rekao je danas da je morao da ode iz kluba u Vašaš kako bi imao veću minutažu i zahvalio je beogradskom klubu na saradnji i poželeo mu sreću u budućnosti. "Fudbal je igra koja vas u životu vodi na… »
Vesti dana »

Studenti i građani se okupljaju ispred Radio televizije Kragujevac
N1 Info pre 5 satijoš 40 povezanih

Ruska protivvazdušna odbrana oborila više od 300 ukrajinskih dronova, tvrdi Moskva
Slobodna Evropa pre 31 minutajoš 20 povezanih

Ko, bre, nije MVP? Brutalna osveta Nikole Jokića, odigrao perfektan meč u Oklahomi
Mondo pre 1 satjoš 13 povezanih