Povezane vesti
Vulin: Vučić i ja odlučićemo da li ću biti u novoj vladi
Dnevnik 01.08.2022
BEOGRAD:Nije bitno da li ću biti u novoj Vladi Srbije, a o tome ćemo doneti odluku Aleksandar Vučić i ja, rekao je danas ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin. Vulin je za TV Prva rekao da postoje snažni pritisci na Vučića da on ne bude u Vladi… »
"O tome ćemo odlučivati Vučić i ja" Vulin otkrio da li će biti u novoj vladi: Zahvalan sam predsedniku što trpi tolike pritiske…
Srbija danas 01.08.2022
Nije bitno da li ću biti u novoj Vladi Srbije, a o tome ćemo doneti odluku Aleksandar Vučić i ja, rekao je danas ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin. Vulin je za TV Prva rekao da postoje snažni pritisci na Vučića da on ne bude u Vladi Srbije i… »
Vesti dana »
Rezultati izbora u Mađarskoj! Oglasili se Orban i Mađar, ključa u Budimpešti: stižu prve reakcije iz EU
Blic pre 4 minutajoš 187 povezanih
Peskov veruje da će EU stvoriti sopstveni odbrambeni savez, ali i da će NATO opstati
Politika pre 3 satajoš 43 povezane
Hezonja namestio nišanske sprave za Zvezdu! Real naoštren dočekuje crveno-bele u meču sezone!
Kurir pre 49 minutajoš 33 povezane
Rat na Bliskom istoku: Tramp tvrdi: Naši brodovi su u Ormuzu; Amerikanci priznali: Iran ih izbacio iz Ormuza; IDF se sprema za ofanzivu
Večernje novosti pre 1 satjoš 49 povezanih