Повезане вести

Сахрањен глумац Бранко Цвејић: Од великана нашег глумишта опростили се чланови породице, колеге...

Сахрањен глумац Бранко Цвејић: Од великана нашег глумишта опростили се чланови породице, колеге...

Телеграф 01.08.2022
- Остају његова дела и сећања на њега, то нека нам буде поука. Слава му - рекао је Бранков син Жарко на сахрани. Великан југословенске и српске кинематографије, Бранко Цвејић, сахрањен је Новом гробљу у Београду. Од… »
Сахрањен Бранко Цвејић

Сахрањен Бранко Цвејић

РТС 01.08.2022
Глумац Бранко Цвејић сахрањен је на Новом гробљу у Београду, у присуству чланова породице, бројних колега, пријатеља и поштовалаца. Цвејић је сахрањен у породичној гробници без присуства свештеника. Ћерка Бојана је… »
И кад умрем зовите ме Бане бумбар! Заувек смо се опростили од Бранка Цвејића, а он је овако говорио о улози свог живота

И кад умрем зовите ме Бане бумбар! Заувек смо се опростили од Бранка Цвејића, а он је овако говорио о улози свог живота

Мондо 01.08.2022
Легендарни глумац Бранко Цвејић преминуо је 26. јула услед кардиоваскуларних проблема. Легендарни глумац Бранко Цвејић преминуо је 26. јула услед кардиоваскуларних проблема. Бранко Цвејић сахрањен је данас 1. августа на Новом… »
Сахрањен Бранко Цвејић! Породица се с болом опростила од Банета Бумбара, речи сина Жарка кидају душу - "Остала је жал"

Сахрањен Бранко Цвејић! Породица се с болом опростила од Банета Бумбара, речи сина Жарка кидају душу - "Остала је жал"

Мондо 01.08.2022
Легендарни глумац Бранко Цвејић сахрањен је данас 1. августа 2022. године на Новом гробљу. Легендарни глумац Бранко Цвејић сахрањен је данас 1. августа 2022. године на Новом гробљу. Глумац Бранко Цвејић, некадашњи управник… »
Син Жарко грли неутешну мајку: Тужан призор на сахрани Бранка Цвејића: Ћерка Бојана нема од бола

Син Жарко грли неутешну мајку: Тужан призор на сахрани Бранка Цвејића: Ћерка Бојана нема од бола

Блиц 01.08.2022
Данас се на Новом гробљу у Београду одржава сахрана глумца Бранка Цвејића. Породица, пријатељи и колеге дошли су како би свог драгог Бранка испратили на вечни починак. Међу првима на Ново гробље стигли су Мики Манојловић… »
Јелена Ђокић и Светозар Цветковић стигли заједно на сахрану Бранка Цвејића: Бивши супружници удружени у болу

Јелена Ђокић и Светозар Цветковић стигли заједно на сахрану Бранка Цвејића: Бивши супружници удружени у болу

Блиц 01.08.2022
Бивши супружници Јелена Ђокић и Светозар Цветковић данас су дошли заједно да одају колеги и пријатељу последњу почаст. Од недавно разведени, овај глумачки пар је очигледно остао у пријатељским односима, па су тако удружени у… »
(Фото, видео) сахрана бранка цвејића: Глумци Мики Манојловић и Ирфан Менсур неутешни, пристижу и остале колеге

(Фото, видео) сахрана бранка цвејића: Глумци Мики Манојловић и Ирфан Менсур неутешни, пристижу и остале колеге

Блиц 01.08.2022
Глумац Бранко Цвејић, некадашњи управник Југословенског драмског позоришта, биће сахрањен данас на Новом гробљу у Београду у 14 сати. На Новом гробљу се оупљају колеге како би му одале последњи поздрав. На Ново гробље је… »
Сахрањен Бранко Цвејић Породица се опростила потресним речима које кидају душу: Остала је жал, он ми је улепшао сусрет са…

Сахрањен Бранко Цвејић Породица се опростила потресним речима које кидају душу: Остала је жал, он ми је улепшао сусрет са…

Курир 01.08.2022
Глумац Бранко Цвејић, некадашњи управник Југословенског драмског позоришта, сахрањен је данас на Новом гробљу у Београду у 14 сати. Деца Бранка Цвејића су се опростила од њега уз емотивне речи. - Памтим када ме је тешио када… »

Вести дана »