Povezane vesti

Miljana skinuta sa respiratora! Kulićeva i dalje kritično, trpi jake bolove, a evo kako je psihički zbog drame!

Miljana skinuta sa respiratora! Kulićeva i dalje kritično, trpi jake bolove, a evo kako je psihički zbog drame!

Kurir 01.08.2022
Miljana Kulić operisala se u Turskoj, a posle samo nekoliko dana se avionom vratila za Srbiju, iako doktori poručuju da nije smela da sedne avion najmanje šest nedelja posle intervencije. Rijaliti zvezdi je pozlilo i hitno je prebačena u Klinički centar… »
Nadam se da će se oporaviti, svim srcem sam uz nju! Krstinja progovorila o operaciji želuca zbog koje je Miljana u teškom…

Nadam se da će se oporaviti, svim srcem sam uz nju! Krstinja progovorila o operaciji želuca zbog koje je Miljana u teškom…

Kurir 01.08.2022
Rijaliti učesnica Miljana Kulić podvrgla se operaciji želuca u Turskoj, nakon čega su usledile komplikacije, te je hitno operisana u Kliničkom centru Niš. Pevačica Kristinja Todorović takođe se podvrgla ovoj intervenciji, a sada se oglasila povodom… »
Sedim u crkvi i u bolnici, čula sam se sa Miljanom! Marija Kulić otkrila nove informacije o ćerkinom stanju, evo šta kažu…

Sedim u crkvi i u bolnici, čula sam se sa Miljanom! Marija Kulić otkrila nove informacije o ćerkinom stanju, evo šta kažu…

Kurir 01.08.2022
Lekari Kliničkog centra u Nišu bore se za život učesnice "Zadruge", Miljane Kulić, koja je pre 12 dana u Turskoj uradila smanjenje želuca. Kada se vratila u Srbiju, Miljani je pozlilo, hitno je operisana i tom prilikom joj je uklonjena slezina. Ona je… »
"Žao mi je, nadamo se da će se izvući": Miljanina komšinica očajna zbog njenog stanja: "Sve je tačno"

"Žao mi je, nadamo se da će se izvući": Miljanina komšinica očajna zbog njenog stanja: "Sve je tačno"

Blic 01.08.2022
Miljana Kulić trenutno se oporavlja nakon operacije, koja je nastala usled komplikacija zbog smanjena želuca, u Kliničkom centru Niš. Sada se tim povodom se oglasila Emilija Velemir, koja je u "Zadrugu 5" ušla kao komšinica porodice Kulić. - Sve što su… »
Ukc Niš se oglasio nakon hitne operacije Miljane Kulić! Evo u kakvom je stanju - Nalazi se na jedinici intenzivne nege!

Ukc Niš se oglasio nakon hitne operacije Miljane Kulić! Evo u kakvom je stanju - Nalazi se na jedinici intenzivne nege!

Mondo 01.08.2022
Klinički centar u Nišu oglasio se nakon hitne operacije Miljane Kulić, evo u kakvom je sada stanju. Klinički centar u Nišu oglasio se nakon hitne operacije Miljane Kulić, evo u kakvom je sada stanju. Miljana Kulić nedavno je išla na operaciju smanjena… »
Miljanu su pre operacije vratili iz Turske! Sada se bori za život, a evo šta je prethodilo njenom teškom stanju!

Miljanu su pre operacije vratili iz Turske! Sada se bori za život, a evo šta je prethodilo njenom teškom stanju!

Mondo 01.08.2022
Miljana Kulić nalazi se u Kliničkom centru u Nišu gde je hitno operisana nakon smanjena želuca i u teškom je stanju. Miljana Kulić nalazi se u Kliničkom centru u Nišu gde je hitno operisana nakon smanjena želuca i u teškom je stanju. Bivša učesnica… »

Vesti dana »

U Crnoj Gori i dalje aktivan veći broj požara

U Crnoj Gori i dalje aktivan veći broj požara

NIN pre 20 minutajoš 27 povezanih
Tramp odložio carine na kinesku robu za 90 dana

Tramp odložio carine na kinesku robu za 90 dana

Nedeljnik pre 1 satjoš 16 povezanih
Sinsinati - Siner grabi ka odbrani trona

Sinsinati - Siner grabi ka odbrani trona

Sportske.net pre 24 minutajoš 19 povezanih