Povezane vesti
Dara Bubamara ekskluzivno za kurir: Ne znam zašto sam se razvodila kad Milan i ja tako dobro živimo!
Kurir 01.08.2022
Oseća se veoma mladom, radi na svom izgledu, ne troši novac koliko drugi pričaju, obožava more, a loši ljudi je pokreću da bude još jača. Najviše priča o sinu i bivšem mužu, koji su joj na prvom mestu u životu. Radojka Adžić, naša Dara Bubamara, dala je… »
Ne znam ni zašto smo se razvodili! Dara Bubamara otvorila dušu - o bivšem mužu, sinu, luksuznom životu i operacijama!
Mondo 01.08.2022
Dara Bubamara je iskreno otkrila u kakvim je odnosima sa bivšim suprugom, da li kuva, koliko para troši, šta je menjala na sebi... Dara Bubamara je iskreno otkrila u kakvim je odnosima sa bivšim suprugom, da li kuva, koliko para troši, šta je menjala na… »
Vesti dana »

Velika Britanija pozvala ambasadora Rusije na razgovor zbog povrede vazdušnog prostora NATO-a
Nova pre 19 minutajoš 27 povezanih

Protest u Novom Sadu: Poljoprivrednici traže pomoć zbog suše i ukidanje akciza na gorivo
Nedeljnik pre 25 minutajoš 39 povezanih

Kraj miholjskog leta u Srbiji: Evo kada nam stiže nova tura pljuskova s grmljavinom i vetrom olujne jačine
Blic pre 2 satajoš 28 povezanih

MUP demantuje navode da je policija 5. septembra u Novom Sadu koristila CN gas
Moj Novi Sad pre 6 satijoš 10 povezanih

Ministar prosvete: Policija prisutna u školama u kojima postoje određeni bezbednosni rizici
Beta pre 3 satajoš 18 povezanih