Povezane vesti
Znam šta će se desiti u budućnosti! Jovana Jeremić veruje da je vidovita - Znala sam šta me čeka, osetila sam miris!
Mondo 01.08.2022
Jovana Jeremić progovorila je o svom izraženom, kako kaže "šestom čulu". Jovana Jeremić progovorila je o svom izraženom, kako kaže "šestom čulu". Voditeljka Jovana Jeremić, koja je poslednjih dana u žiži javnosti zbog prozivki i verbalnog sukoba s bivšom… »
"Znam šta će se ljudima koje volim dogoditi u budućnosti": Jovana Jeremić tvrdi da je vidovita: "Imam šesto čulo"
Blic 31.07.2022
Voditeljka Jovana Jeremić tvrdi da ima "šesto čulo" koje je, kako kaže, dobila davno. Mnoge zanima kako Jovana Jeremić ima toliko samopouzdanja, a sada je otkrila o čemu se radi. - Ja sam 2012. godine na Božić rekla svom ocu: "Slušaj tata, ja ću biti… »
Vesti dana »
Napeto u Pekingu, umalo sukob, ali ne zbog Tajvana! Drama u Hramu neba! Amerikanci kažu da su ih Kinezi blokirali nakon odlaska Trampa i Sija (foto, video)
Kurir pre 31 minutajoš 38 povezanih
Poslanici Narodne skupštine danas nastavljaju raspravu o setu izbornih zakona
NIN pre 1 satjoš 14 povezanih
Velika promena nakon sunčanih dana, stiže ozbiljno zahlađenje: RHMZ najavljuje majske pljuskove
Mondo pre 1 satjoš 16 povezanih
'Ovo je sjajno mesto': Tramp u Kini, sa njim i Mask, šefovi Nvidije, Epla, Blek roka
BBC News pre 12 minutajoš 14 povezanih
Tkačenko: Najmanje 30 osoba povređeno u ruskom napadu na Kijev, jedna osoba poginula
Insajder pre 56 minutajoš 12 povezanih