Povezane vesti
Znam šta će se desiti u budućnosti! Jovana Jeremić veruje da je vidovita - Znala sam šta me čeka, osetila sam miris!
Mondo 01.08.2022
Jovana Jeremić progovorila je o svom izraženom, kako kaže "šestom čulu". Jovana Jeremić progovorila je o svom izraženom, kako kaže "šestom čulu". Voditeljka Jovana Jeremić, koja je poslednjih dana u žiži javnosti zbog prozivki i verbalnog… »
"Znam šta će se ljudima koje volim dogoditi u budućnosti": Jovana Jeremić tvrdi da je vidovita: "Imam šesto čulo"
Blic 31.07.2022
Voditeljka Jovana Jeremić tvrdi da ima "šesto čulo" koje je, kako kaže, dobila davno. Mnoge zanima kako Jovana Jeremić ima toliko samopouzdanja, a sada je otkrila o čemu se radi. - Ja sam 2012. godine na Božić rekla svom ocu: "Slušaj tata, ja ću… »
Vesti dana »

Studenti i građani Niša gađali jajima sedište SNS-a – poruka protesta „I ja sam meta“
Južne vesti pre 4 satijoš 5 povezanih

"Obožavam sve što dolazi sa balkana": Laura iz Španije dve godine učila srpski, a sada peva i piše pesme na našem jeziku: Srbiju zavolela zbog crtanog filma (foto)
Blic pre 30 minutajoš 1 povezana

Bivša nemačka ministarka Analena Berbok izabrana za predsednicu Generalne skupštine UN
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Ambasada Srbije u BiH poručila Konakoviću: Kosovo i Metohija je sastavni deo Srbije
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Vučić i o Fudbalskom klubu Partizan: Dobili su više novca nego Real Madrid
Danas pre 4 satijoš 1 povezana