Povezane vesti
Znam šta će se desiti u budućnosti! Jovana Jeremić veruje da je vidovita - Znala sam šta me čeka, osetila sam miris!
Mondo 01.08.2022
Jovana Jeremić progovorila je o svom izraženom, kako kaže "šestom čulu". Jovana Jeremić progovorila je o svom izraženom, kako kaže "šestom čulu". Voditeljka Jovana Jeremić, koja je poslednjih dana u žiži javnosti zbog prozivki i verbalnog… »
"Znam šta će se ljudima koje volim dogoditi u budućnosti": Jovana Jeremić tvrdi da je vidovita: "Imam šesto čulo"
Blic 31.07.2022
Voditeljka Jovana Jeremić tvrdi da ima "šesto čulo" koje je, kako kaže, dobila davno. Mnoge zanima kako Jovana Jeremić ima toliko samopouzdanja, a sada je otkrila o čemu se radi. - Ja sam 2012. godine na Božić rekla svom ocu: "Slušaj tata, ja ću… »
Vesti dana »

Dačić pokazao LRAD: Mogu da se kupe na eBay, našem ne rade baterije, ljudi nisu ni obučeni za zloupotrebu
N1 Info pre 2 satajoš 30 povezanih

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTS pre 1 satjoš 28 povezanih

Tragedija na koju FSS nije mogao da ćuti: Moćna poruka nakon smrti čuvenog fudbalera!
Hot sport pre 1 satjoš 46 povezanih