Povezane vesti
Znam šta će se desiti u budućnosti! Jovana Jeremić veruje da je vidovita - Znala sam šta me čeka, osetila sam miris!
Mondo 01.08.2022
Jovana Jeremić progovorila je o svom izraženom, kako kaže "šestom čulu". Jovana Jeremić progovorila je o svom izraženom, kako kaže "šestom čulu". Voditeljka Jovana Jeremić, koja je poslednjih dana u žiži javnosti zbog prozivki i verbalnog sukoba s bivšom… »
"Znam šta će se ljudima koje volim dogoditi u budućnosti": Jovana Jeremić tvrdi da je vidovita: "Imam šesto čulo"
Blic 31.07.2022
Voditeljka Jovana Jeremić tvrdi da ima "šesto čulo" koje je, kako kaže, dobila davno. Mnoge zanima kako Jovana Jeremić ima toliko samopouzdanja, a sada je otkrila o čemu se radi. - Ja sam 2012. godine na Božić rekla svom ocu: "Slušaj tata, ja ću biti… »
Vesti dana »
Završen studentski skup "Sve se vidi na Vidovdan" u Kraljevu - Poruke o Kosovu, poštovanju ustava i zakona, prosveti (VIDEO)
Insajder pre 12 minutajoš 30 povezanih
Strašna tragedija na Kipru: Deca od 8 i 10 godina pronađena mrtva u zaključanom autu, uhapšeni roditelji iz Bugarske
Euronews pre 47 minutajoš 27 povezanih
Više od 1.300 ljudi umrlo za nekoliko dana usled toplotnog talasa koji je pogodio Evropu
Newsmax Balkans pre 32 minutajoš 25 povezanih
Srbi uhapšeni na Gazimestanu pušteni iz pritvora, sutra ročište za 36 privedenih
Euronews pre 17 minutajoš 16 povezanih
Ai Ogura slavio na Velikoj nagradi Holandije u Moto GP: Raul Fernandez drugi, a Horhe Martin treći - Katastofa za Becekija!
Dnevnik pre 3 satajoš 29 povezanih