Повезане вести

Вучевић: "Поносан сам на српску државу и наше државно руководство"

Вучевић: "Поносан сам на српску државу и наше државно руководство"

Телеграф 01.08.2022
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић објавио је речи подршке државном руководству и председнику земље. Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић објавио је речи подршке државном руководству и председнику Александру Вучићу, на… »
Градоначелник Милош Вучевић дао подршку државном руководству: Поносан сам на председника Вучића у напорима да сачува мир…

Градоначелник Милош Вучевић дао подршку државном руководству: Поносан сам на председника Вучића у напорима да сачува мир…

Курир 01.08.2022
Поносан сам на српску државу и наше државно руководство, пре свега на председника Републике Александра Вучића у напорима да сачувају мир, стабилност, да сачувају слободу. Пре свега да сачувај животе и имовину Срба на Косову и… »
"Поносан сам на српску државу" Вучевић подржао Вучића у напорима да сачува мир на КиМ (видео)

"Поносан сам на српску државу" Вучевић подржао Вучића у напорима да сачува мир на КиМ (видео)

Србија данас 01.08.2022
Огласио се градоначелник Новог Сада Милош Вучевић. - Поносан сам на српску државу и наше државно руководство, пре свега на председника Републике Александра Вучића у напорима да сачувају мир, стабилност, да сачувају слободу. Пре… »
Вучевић: Србија чува стабилност дипломатским путем

Вучевић: Србија чува стабилност дипломатским путем

Дневник 01.08.2022
Поносан сам на српску државу и наше државно руководство, пре свега на председника Републике Александра Вучића у напорима да сачувају мир, стабилност, да сачувају слободу, навео је Милош Вучевић на свом Инстаграм профилу. Пре… »

Вести дана »