Повезане вести

Лидија описала шта раде друге нације на летовању, и мреже кључају: "Да су ово урадили Срби, а не странци, завршили би на…

Лидија описала шта раде друге нације на летовању, и мреже кључају: "Да су ово урадили Срби, а не странци, завршили би на…

Блиц 02.08.2022
Понекад, током боравка на летовању, увек нам у очи упадају ствари које раде наши сународници, а, судећи по причама, па и искуствима, све то исте ствари, раде и странци. Међутим, док је кафа у термосу пара из Немачке "уживање и… »
Србе називате парадајз туристима, а не видите шта странци раде: Лидија открила шта друге нације раде на летовању и настао је…

Србе називате парадајз туристима, а не видите шта странци раде: Лидија открила шта друге нације раде на летовању и настао је…

Курир 02.08.2022
Током летовања нам углавном пажњу привлаче ствари које раде наши сународници, јер из неког разлога више на њих обраћамо пажњу, док истовремено странци раде исте, а можда и горе. Тако критикујемо Србе који штеде на летовању и… »
Гест доктора из Грчке одушевио Србе: "Ако она не може доћи до мене, могу ја до ње"

Гест доктора из Грчке одушевио Србе: "Ако она не може доћи до мене, могу ја до ње"

Блиц 02.08.2022
Пријатељство Срба и Грка, које се негује дуже од једног века, прожето је причама о доброчинству и људима великог срца са обе стране, који су несебично помагали једни другима када је то било најпотребније. Последња у низу… »

Вести дана »