Povezane vesti
Potresna priča o „Oluji“ u bioskopima na jesen
RTS 02.08.2022
Film reditelja i scenariste Miloša Radunovića „Oluja“, prvo delo srpske kinematografije koje govori o progonu preko 250.000 krajiških Srba 1995. godine, biće premijerno prikazan na jesen. Oluja će biti priča o tragediji običnih ljudi kojima se istorija… »
Vidović posle „Dare“ i u filmu „Oluja“: Svako treba da priča o onome što ga boli
N1 Info 02.08.2022
Drago mi je što sam za kratko vreme imao prilike da učestvujem u filmovima "Dara iz Jasenovca" i "Oluja", koji su važni ne samo za srpski već i za druge narode na ovim prostorima, jer mislim da svako treba da priča o onome što ga boli, a hrvatska akcija… »
Vesti dana »

"To je politički proces": Oglasio se SPS o "slučaju" Dodik: Narod je jedini suveren i izvor svake vlasti u Republici Srpskoj
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

(Mapa) RHMZ popalio sve alarme! Za vikenda stižu ekstremne vrućine: Beograd čeka pakao, evo koje oblasti su još na udaru toplotnog talasa
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Tramp: Sastao bih se sa Putinom i ako se ruski predsednik ne sastane sa Zelenskim
Blic pre 35 minutajoš 3 povezane

"Fudbal je pokazao surovu stranu" Blagojević o propuštenim prilikama, Đurđeviću, pa poslao jasnu poruku
Kurir pre 1 satjoš 4 povezane