Povezane vesti
Alpin o Pastriju: Verujemo da smo sa pravne strane u pravu
Sport klub 02.08.2022
Pravi ršum napravio se tokom dana kada su u pitanju tim Alpin i Oskar Pjastri. Iz tima su objavili u toku dana da će mladi Australijanac voziti za njih naredne godine, ali je on to nešto kasnije demantovao. Pjastri je napisao na Tviteru da je ova… »
Gluvi telefoni? Pjastri odjavio Alpin
Sport klub 02.08.2022
Tim Alpin tokom dana objavio je da će sledeće sezone Fernanda Alonsa zameniti mladi Australijanac Oskar Pjastri. Međutim, on sam je nešto kasnije demantovao tu vest. – Vidim da je, bez moje saglasnosti, Alpin pustio informaciju za medije da ću ja voziti… »
Vesti dana »
FOTO, VIDEO Mađarska ušla u vanredno stanje: Dunav presušio, snimci su zastrašujući, jedina nuklearna elektrana na ivici gašenja
Nova pre 1 satjoš 45 povezanih
U 16 časova najtoplije u Somboru - 39, 2 stepena, najprijatnije na Kopaoniku - 21,2 stepena
Beta pre 1 satjoš 88 povezanih
AMSS: U vozilima ne ostavljajte ništa što od vrućine može da eksplodira i zapali se
Beta pre 15 minutajoš 31 povezana
Pregovori SAD i Irana: Tramp otkazao napad, Teheran demantuje direktne razgovore
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane
"Od sad se samo odazivam na tetka" Mlađa ćerka Suzane Mančić puca od ponosa, sestru držala za ruku tokom porođaja
Kurir pre 7 satijoš 28 povezanih