Повезане вести
Пробудила се из коме и позвала инди! Миљана Кулић певачици поставила шок питање - откривени сви детаљи разговора!
Мондо 03.08.2022
Инди Арадиновић открила о чему је причала са Миљаном Кулић. Инди Арадиновић открила о чему је причала са Миљаном Кулић. Миљана Кулић дала је своју прву изјаву за медије након што је данима била у критичном стању и животно… »
Умало сам умрла, имам ожиљак преко целог стомака! Прво оглашавање Миљане Кулић - "Страшно је шта су ми урадили!"
Мондо 03.08.2022
Миљана Кулић се први пут огласила за медије након што је данима била у критичном стању. Миљана Кулић се први пут огласила за медије након што је данима била у критичном стању. Бивша ријалити учесница Миљана Кулић недавно је… »
Умало сам умрла, борила сам се, имам ожиљак преко целог стомака! Прво оглашавање Миљане Кулић после пакла након операције!…
Курир 03.08.2022
Миљана Кулић победила је смрт и коначно се пробудила из вештачке коме у којој су је лекари у Клиничком центру у Нишу држали због операције приликом које су јој одстанили пукнуту слезину. Она се сада први пут огласила након драме… »
Да си ме слушала не би била на апаратима! Весна Ривас се обратила Миљани Кулић, сурова порука: Не спрдајте се са кармом
Курир 03.08.2022
Миљана Кулић пре две недеље оперисала је желудац у Турској, а неколико дана након тога дошло је до компликација због којих је ријалити звезда хитно хоспитализована и води животну битку. Многи су јој пружили подршку у овој… »
4 Дана миљанине борбе за живот: Синиша открио како је протекла ноћ и како се Кулићка сада осећа
Блиц 03.08.2022
Миљана Кулић оперисана је у Клиничком центри Ниш након компликација после интервенције смањена желуца, а како наводи њен отац, она се данас осећа боље. Синиша каже да се ни он се не осећа најбоље, али да је Миљанино стање… »
Лекар који је оперисао Миљану Кулић објавио доказе и огласио се: "Операција је прошла без компликација и крварења"
Мондо 03.08.2022
Лекар који је оперисао Миљану Кулић у клиници у Турској тврди да је с пацијенткињом све било у реду и да је отпуштена без икаквих компликација, а приложио је и документацију. Лекар који је оперисао Миљану Кулић у клиници у… »
У Србији расте број заинтересованих за операцију желуца: Доктори открили ко сме да га смањи и када је опасно по живот!
Мондо 03.08.2022
Доктори откривају када се процењује да пацијент може да иде на операцију смањења желуца и како настају компликације! Доктори откривају када се процењује да пацијент може да иде на операцију смањења желуца и како настају… »
Ј*баћу ти маму, има тромбозу! Марија Кулић претила лекару који је оперисао њену ћерку, ово је шок преписка! (фото)
Курир 03.08.2022
Ријалити звезда Миљана Кулић сусрела се са озбиљним здравственим проблемима услед компликација након операције желуца, због чега јој је живот угрожен. Сада је доктор који је оперисао Миљану Кулић послао Куриру преписку са… »
ТУРСКИ ЛЕКАР КОЈИ је ОПЕРИСАО МИЉАНУ КУРИРУ ПОСЛАО ДОКАЗЕ Операција прошла без компликација и крварења, показао све црно на…
Курир 03.08.2022
Миљана Кулић, која се још бори за живот у Клиничком центру Ниш, смањила је желудац у једној клиници у Турској, а сад се клиника први пут јавно огласила о самом току операције и њеном опоравку у тој установи. Њихов извештај… »
(Фото) болница изнела доказе: Марија Кулић вређала доктора из Турске: "Има тромбозу, мајмуне", он показао миљанине налазе
Блиц 03.08.2022
Миљана Кулић се и даље налази у Клиничком центру Ниш, након што јој се погоршало здравствено стање после операције смањења желуца. Била је у вештачкој коми, прикључена на респиратор и лекари су јој се борили за живот… »
Ако умрем, чувајте ми сина! Прве речи Миљане Кулић које је рекла мами Марији цепају душу, а једна је све расплакала! Туга
Курир 03.08.2022
Прве речи Миљане Кулић са интензивне неге погодиле су њене родитеље Марију и Синишу, али су и поред свега срећни што су јој чули глас. Драма око здравственог стања Миљане Кулић не јењава, а лекари Клиничког центра у Нишу… »
"Крварење је стало, па се опет активирало": Из Клиничког центра проговорили о Миљанином захвату: "Наши људи се оперишу…
Блиц 03.08.2022
Миљани Кулић погоршало се стање после операције желуца у Турској, па је хитно оперисана у Нишу, те јој је том приликом извађена слезина. Доктор доцент Клинике за дигестивну хирургију Клиничког центра Србије Дејан Величковић… »
"Умрећу ти, мамице, не могу више": Откривени детаљи драме у болници у Нишу и Миљанине борбе за живот: "Доктор из Швајцарске…
Блиц 02.08.2022
Агонија због тешког здравственог стања Миљане Кулић и даље траје. Она је у суботу хитно примљена у Ургентни центар у Нишу са великим боловима у стомаку, када јој је констатовано пуцање слезине, а што је наводно последица… »
Вести дана »
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 21 минутајош 1 повезана