Povezane vesti
Ćao, ja sam Srećko!
Telegraf 03.08.2022
Ja čuvam sve što vam je važno – vaš dom, vaše zdravlje, vaš auto i vaše poslovanje. Obećavam da ću u godinama i decenijama pred nama biti vaš veran saputnik, mudri savetnik i najbolji čuvar svih vaših dragocenosti. Baš kao što mi i ime kaže, moja misija… »
Ćao, ja sam Srećko!
Blic 03.08.2022
Ja čuvam sve što vam je važno – vaš dom, vaše zdravlje, vaš auto i vaše poslovanje. Obećavam da ću u godinama i decenijama pred nama biti vaš veran saputnik, mudri savetnik i najbolji čuvar svih vaših dragocenosti. Baš kao što mi i ime kaže, moja misija… »
Vesti dana »

Srbija je zemlja u kojoj su policija, pravosuđe i bezbednosne službe skršeni: Zaključak Rezolucije Evropskog parlamenta
Nova pre 3 satajoš 31 povezana

Usvojen Zakon "konačno svoj na svome" Građani će napokon moći po najpovoljnijim uslovima da legalizuju nepokretnosti
Kurir pre 3 satajoš 46 povezanih

Studenti iz Novog Pazara pišu za Danas: Gde god da smo stali, čekala nas je dobrodošlica — i podsećanje zašto hodamo
Danas pre 3 satajoš 27 povezanih

Zvezdini igrači osetili nakvašeni teren stadiona "Munisipal": Crveno-beli spremno dočekuju okršaj sa Bragom
Kurir pre 45 minutajoš 24 povezane

Ruski krah kod Kučeriv jara: Zarobljeno 50 ruskih vojnika - Ukrajinci podigli zastavu! (video)
Pravda pre 2 satajoš 100 povezanih