Povezane vesti
"Maja je u panici i strahu da će izgubiti slobodu": Jovana Jeremić odgovorila starleti posle izjave u policiji
Blic 03.08.2022
Jovana Jeremić oglasila se nakon saslušanja Maje Marinković zbog pretnji koje su u njeno ime upućene voditeljki. Naime, Maja Marinković je danas bila sa saslušanju u policijskoj stanici 29. Novembar, gde je tri sata davala izjavu povodom pretnji koje je… »
"Pisali su mi da mi je Taki pretio, belivukovi ljudi ne bi jurili jovanu Jeremić": Voditeljka iznela nova saznanja: "To je…
Blic 03.08.2022
Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je izašla javno sa navodima da joj preti čovek koji se predstavlja kao deo klana Veljka Beluvuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, i to sve zbog njenog stava prema rijaliti učesnici Maji Marinković, koja je preotela… »
Maja Marinković o jezivim porukama Jovani Jeremić: Obučena ko prostitutka se valja po podu studija, spremna je za…
Kurir 03.08.2022
Starleta Maja Marinković danas je završila u policijskoj stanici 29. novembar gde je tri sata davala iskaz o pretnjama koje su upućene Jovani Jeremić. Ona je na početku progovorila o pretećim porukama. "Došla sam da dam izjavu povodom pretećih poruka… »
Maja Marinković pozirala sa takijem ispred policije: Nasmejana izašla iz stanice, evo šta je rekla o pretnjama Jovani Jeremić…
Kurir 03.08.2022
Maja Marinković dala je izjavu u Policijskoj stanici 29. novembru povodom jezivih pretnji koje je dobijala Jovana Jeremić u njeno ime. "Dala sam izjavu i nadam se da će policija pronači čoveka koji je Jovani slao poruke", rekla je između ostalog Maja… »
"Nisam komentarisala jovanine fotke sa švalerom": Maju saslušavali 3 sata zbog Jeremićke, progovorila i o Belivuku i Peci…
Blic 03.08.2022
Sukob voditeljke Jovane Jeremić i starlete Maje Marinković ne jenjava, a sa društvenih mreža prebacio se i u policijsku stanicu, nakon što je voditeljka dobila preteće poruke navodno zbog Marinkovićeve. Tim povodom Maja je danas saslušana u policijskoj… »
Taki Marinković odmah doleteo ispred policije! Otkrio povezanost Maje i Belivuka! Zabrinut za ćerku
Kurir 03.08.2022
Taki Marinković ispred 29. Novembra, progovorio o Maji i Belivuku. Maja Marinković nalazi se u Policijskoj stanici 29. novembar gde je pozvana da da izjavu povodom pretnji koje je Jovana Jeremić dobila u njeno ime. Zajedno sa njom u stanicu je došao i… »
Vesti dana »
Iran proglasio trodnevnu nacionalnu žalost zbog poginulih u protestima
N1 Info pre 32 minutajoš 35 povezanih
NATO stiže na Arktik: Nemačka gura misiju „Arktička straža“ zbog Grenlanda
Vesti online pre 22 minutajoš 24 povezane
BLOG UŽIVO Ledeni dan u Srbiji: Vanredno u 11 opština, ministarka Sofronijević o kolapsu zbog snega: „Bilo je malo nesnalaženja, ali da ne bi rekla da je bilo ko zakazao“
Nova pre 47 minutajoš 49 povezanih
Šef francuske diplomatije pozvao SAD da prekinu sa ucenjivanjem oko Grenlanda
Politika pre 8 satijoš 32 povezane