Повезане вести

Јокић стигао у Стару Пазову: "Ми не волимо кошарку, него медаље, Србија другачија од Денвера"

Јокић стигао у Стару Пазову: "Ми не волимо кошарку, него медаље, Србија другачија од Денвера"

Спортске.нет 03.08.2022
Кошаркашка репрезентација Србије данас се окупила у Старој Пазови где се припрема за наставак квалификација за Светско првенство. Екипи се прикључио и МВП НБА лиге Никола Јокић, први пут после Светског првенства 2019. године… »
Јокић: Ми не волимо кошарку, волимо да побеђујемо

Јокић: Ми не волимо кошарку, волимо да побеђујемо

Спорт клуб 03.08.2022
Никола Јокић је међу играчима који су се одазвали позиву селектора Светислава Пешића за наредне две утакмице квалификација за Светско првенство као и за Евробаскет који следи после тога. Он је од почетка припрема са националним… »
„Другачије сам се осећао када сам долазио овде“

„Другачије сам се осећао када сам долазио овде“

Спорт клуб 03.08.2022
Двоструки узастопни МВП НБА лиге Никола Јокић срећан је што се вратио у репрезентацију Србије и што ће бити у екипи у предстојећа два меча квалификација за Светско првенство, а потом и на првенству Европе. „Видећемо за… »
У НБА све иде на силу, не верују европским играчима! Васа отворио душу: Овде сам стекао статус, тамо се доказујеш некоме

У НБА све иде на силу, не верују европским играчима! Васа отворио душу: Овде сам стекао статус, тамо се доказујеш некоме

Мондо 03.08.2022
Василије Мицић на старту припрема причао је о предстојећим мечевима, репрезентацији Србије, циљевима, плановима, НБА лиги... Василије Мицић на старту припрема причао је о предстојећим мечевима, репрезентацији Србије, циљевима… »
Никола Јокић и шок-изјава о којој сви причају: "Ми у Србији не волимо кошарку"

Никола Јокић и шок-изјава о којој сви причају: "Ми у Србији не волимо кошарку"

Вечерње новости 03.08.2022
НИКОЛА Јокић је умео да изненади свет својим бравурама, и док је играо у Србији, и када је прешао у НБА чији је двоструки МВП, али је данас многе изненадио једном изјавом на почетку припрема кошаркашке репрезентације за Европско… »
Недовић за СК: Пешић није више ужасно строг

Недовић за СК: Пешић није више ужасно строг

Спорт клуб 03.08.2022
За тазе ожењеног, а посебно неког ко је „свадбарио“ пре неколико дана, Немања Недовић изгледа и, што је још важније, тренира као „нов“ на старту припрема сениорске кошаркашке репрезентације Србије у Старој Пазови. Повратник у… »
Јокић: Срби не воле спорт, воле да побеђују! (видео)

Јокић: Срби не воле спорт, воле да побеђују! (видео)

Спортски журнал 03.08.2022
Најбољи играч НБА лиге истиче да је играње за репрезентацију посебан осећај. Репрезентација Србије почела је са радом у Спортском центру ФСС у Старој Пазови. Са репрезентативцима на окупу је и најбољи играч НБА лиге Никола… »
Јокић поново у репрезентацији: Ми волимо да побеђујемо

Јокић поново у репрезентацији: Ми волимо да побеђујемо

Вести онлине 03.08.2022
Кошаркаш Денвер Нагетса Никола Јокић изјавио је данас на окупљању репрезентације у Спортском центру ФСС у Старој Пазови да Срби не воле спорт или кошарку, већ искључиво да побеђују. Јокић се у национални тим вратио после три… »
Србија без два НБА играча за најважније утакмице! Пешић открио све детаље: Клубови им не дају да дођу!

Србија без два НБА играча за најважније утакмице! Пешић открио све детаље: Клубови им не дају да дођу!

Мондо 03.08.2022
Светислав Пешић одржао конференцију за медије на почетку припрема репрезентације. Не може да рачуна на двојицу играча. Светислав Пешић одржао конференцију за медије на почетку припрема репрезентације. Не може да рачуна на двојицу… »
"Ја волим Звезду, сви то знају" Гудурић о повратку на Мали Калемегдан, сада је све јасно

"Ја волим Звезду, сви то знају" Гудурић о повратку на Мали Калемегдан, сада је све јасно

КОШАРКАШКА репрезентација Србије окупила се у Старој Пазови, где ће се припремати у наредном периоду за мечеве квалификација за Светско првенство и потом за Европско првенство. Фото: Н. Параушић Марко Гудурић обратио се… »
Јокић о српском менталитету: Више волимо медаље од спорта

Јокић о српском менталитету: Више волимо медаље од спорта

Данас 03.08.2022
Двоструки МВП НБА лиге прикључио се тренинзима репрезентације у Старој Пазови. После неколико година избивања из „орловског гнезда“, Никола Јокић је прихватио позив да игра за национални тим, а данас је кратко одговарао на… »
Јокић после дуго времена пред домаћим медијима: ‘Значи ми што сам овде! У Србији не воле кошарку, него да побеђују’

Јокић после дуго времена пред домаћим медијима: ‘Значи ми што сам овде! У Србији не воле кошарку, него да побеђују’

Хот спорт 03.08.2022
НБА МВП поново у репрезентативном дресу. Никола Јокић, један од најбољих играча данашњице појавио се на окупљању репрезентације Србије у СЦ ФСС у Старој Пазови, где се наш тим спрема за предстојеће квалифкационе дуеле, као и… »
Гудурић се коначно огласио, ево шта је рекао о доласку у звезду: Мени је то симпатично, али...

Гудурић се коначно огласио, ево шта је рекао о доласку у звезду: Мени је то симпатично, али...

Мондо 03.08.2022
Марко Гудурић има још годину дана уговора са Фенербахчеом и планира да буде лидер у Истанбулу. А гласина ће увек бити... Марко Гудурић има још годину дана уговора са Фенербахчеом и планира да буде лидер у Истанбулу. А гласина ће… »
Јокић: Другачије се осећам овде него када идем у Денвер

Јокић: Другачије се осећам овде него када идем у Денвер

Н1 Инфо 03.08.2022
Никола Јокић је међу играчима који су се одазвали позиву селектора Светислава Пешића за наредне две утакмице квалификација за Светско првенство као и за Евробаскет који следи после тога. Он је од почетка припрема са националним… »
"У Србији не волимо кошарку, већ да побеђујемо!"Обраћање Николе Јокића које се чекало годинама! (видео)

"У Србији не волимо кошарку, већ да побеђујемо!"Обраћање Николе Јокића које се чекало годинама! (видео)

Мондо 03.08.2022
Никола Јокић је стигао на припреме репрезентације Србије! Никола Јокић је стигао на припреме репрезентације Србије! Репрезентација Србије се окупила у Старој Пазови где је почела припреме за наставак квалификација за Светско… »
Никола Јокић о српском менталитету: "Ми волимо да побеђујемо"

Никола Јокић о српском менталитету: "Ми волимо да побеђујемо"

КОШАРКАШКА репрезентација Србије почела је припреме за Евробаскет, а међу орловима нашао се и најкориснији кошаркаш НБА лиге Никола Јокић. ФОТО: Н. Параушић Звезда Денвера истиче да је атмосфера у репрезентацији одлична као и… »
Кошаркаши почели припреме: НБА звезда није дошла, само се он није појавио!

Кошаркаши почели припреме: НБА звезда није дошла, само се он није појавио!

Хот спорт 03.08.2022
Србија је отпочела припреме за Европско првенство у кошарци. Кошаркашка репрезентација Србије отпочела је припреме за други круг квалификација за Светско првенство, као и за Европско првенство, у Спортском центру Фудбаслког… »

Вести дана »