Повезане вести
"Роналдов потез је недопустив"! Бурно у Јунајтеду, тренер је бесан на Кристијана: То не сме да ради, ми смо тим!
Мондо 03.08.2022
Тренер Манчестер јунајтеда Ерик Тен Хаг љут је на Кристијана Роналда због једног потеза. Тренер Манчестер јунајтеда Ерик Тен Хаг љут је на Кристијана Роналда због једног потеза. Кристијано Роналдо изазвао је и бес тренера Ерика… »
Проблеми у јунајтеду: Тен Хаг јавно осудио потез Роналда – ‘То је неприхватљиво’
Хот спорт 03.08.2022
Менаџер Манчестер јунајтеда осврнуо се на потез прве звезде тима. Ерик тен Хаг, менаџер Манчестер јунајтеда, прокоментарисао је потез Кристијана Роналда који је напустио стадион пре краја пријатељске утакмице против Раја… »
Тен Хаг: Роналдово понашање неприхватљиво
Спорт клуб 03.08.2022
Тен Хаг, тренер Манчестер јунајтеда, истакао је да је неприхватљво понашање играча његовог тима, који су раније напустили пријатељску утакмицу са Рајом Ваљеканом. Последњи припремни дуел пре старта Премијер лиге завршен је… »
Тен Хаг бесан на Роналда: "То више не сме да се понови!"
Спортске.нет 03.08.2022
Манчестер Јунајтед је у недељу одиграо последњу контролну утакмицу против Рајо Ваљекано, а Кристијано Роналдо је предводио групу играча који су пре краја утакмице напустили стадион. Ерик тен Хаг је данас рекао да је тако нешто… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро