Повезане вести
МУП: У петодневној контроли учесника у саобраћају откривена 25.878 прекршаја
Данас 03.08.2022
Полиција је у петодневној акцији појачане контроле учесника у саобраћају открила 25.878 прекршаја, од контролисаних 53.621 возила, саопштено је данас. Полиција је у саопштењу навела да је због управљања возилом под дејством… »
Каква нам је саобраћајна култура?
РТВ 03.08.2022
БЕОГРАД - Министарство унутрашњих послова (МУП) саопштило је данас да је саобраћајна полиција у петодневној акцији појачане контроле свих учесника у саобраћају, а у циљу очувања што повољнијег стања безбедности саобраћаја на… »
Ево података саобраћајне полиције након контроле на путевима у Србији у претходних 5 дана
Телеграф 03.08.2022
Готово половина откривених прекршаја били су прекршаји прекорачења брзине, укупно 12.535. Припадници Министарства унутрашњих послова, Управе саобраћајне полиције, у петодневној акцији појачане контроле свих учесника у… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 2 сатајош 1 повезана

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 2 сатајош 1 повезана

Сад: увеле санкције највећим руским нафтним компанијама: Огласио се амерички министар и осудио потезе Москве
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане