Povezane vesti
Darin sin zarađuje s 13 godina, za dan uzeo 390 dolara! Bubamara šokirala izjavom - daje mami i stavlja joj na karticu!
Mondo 03.08.2022
Dari Bubamari je sin Kosta na prvom mestu, a izgleda da je i njemu mama važnija od svega. Dari Bubamari je sin Kosta na prvom mestu, a izgleda da je i njemu mama važnija od svega. Pevačica Dara Bubamara je nedavno otvorila dušu i rekla da joj je bivši… »
Nema dečka, a finansira je sin od 13 godina! Dara šokirala izjavama: Danas mi je Kosta zaradio 390 dolara On mi je na prvom…
Kurir 03.08.2022
Folk zvezda Dara Bubamara posle koncerta za Kurir televiziju je otkrila kako njen sin sa 13 godina sam zarađuje novac. Naime, pevačica je navela da je rešila da nema dečka i da joj je sin na prvom mestu. Potom je na pitanje da li svom sinu daje džeparac… »
Vesti dana »

Napeto u Novom Sadu: Sukob zbog iscrtavanja srpske zastave po zgradama, DS tvrdi da je pretučen njihov član
NIN pre 51 minutajoš 27 povezanih

Visoke temperature i toplotni talas u Srbiji do kraja avgusta 2025. sa blagim osveženjem sredinom meseca
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 39 povezanih

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori i izazovi u pregovorima o miru u Ukrajini
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 36 povezanih

Festival truba u Guči hermetički zatvoren, prolazi se kroz alko-testiranja
N1 Info pre 1 satjoš 12 povezanih