Povezane vesti
Miljana se probudila iz kome i odmah pozvala folkerku Indi: Samo jedno ju je zanimalo: "Moja dužnost je da kažem kako jeste"
Blic 03.08.2022
Miljana Kulić je pre dve nedelje operisala želudac u Turskoj, međutim, po povratku u Srbiju usledile su komplikacije. Ona je hitno hospitalizovana je u Kliničkom centru Niš. Rijaliti učesnica se dugo borila za život, a nakon što se probudila iz kome… »
Miljana se konačno oglasila: "Imam ožiljak preko celog stomaka" - odstranjena joj je slezina, poručuje: "Strašno je šta su mi…
Blic 03.08.2022
Rijaliti učesnica Miljana Kulić konačno se probudila iz veštačke kome u kojoj su je lekari u Kliničkom centru u Nišu držali zbog operacije, prilikom koje su joj odstanili puknutu slezinu, a sada je progovorila o tome kako se oseća. Miljana Kulić je veoma… »
Vesti dana »
Sela oko Vladimiraca posle četiri dana dobila struju i vodu, meštani se snalazili na sve načine: „Neki su čak koristili i vodu od otopljenog snega, za šta je moglo“
Nova pre 1 satjoš 20 povezanih
Uhapšeni vlasnici bara u Švajcarskoj u kojem je 40 ljudi poginulo u požaru
BBC News pre 3 satajoš 29 povezanih
Ledeni dani u Srbiji, najteže u Loznici, vanredna situacija u devet opština; problemi sa strujom, vodom i grejanjem
RTS pre 9 minutajoš 55 povezanih
NIS ugovorio uvoz prvih količina sirove nafte preko JANAF-a
Serbian News Media pre 6 satijoš 33 povezane