Povezane vesti

"Imam korona virus i bio sam u SAD Ne mogu da shvatim zašto Novak Đoković ne može"

"Imam korona virus i bio sam u SAD Ne mogu da shvatim zašto Novak Đoković ne može"

Večernje novosti 04.08.2022
SVAKODNEVNO iz celog sveta stiže podrška Novaku Đokoviću, a australijski teniser DŽon Milman otkrio je kakva je zapravo situacija u Sjedinjenim Američkim Državama. FOTO: AP Milman, trenutno 76. teniser sveta, odlučio je da javno prokomentariše… »
Milman: U Americi niko ne poštuje kovid pravila, zašto onda Đokoviću ne dopuštaju da igra?!

Milman: U Americi niko ne poštuje kovid pravila, zašto onda Đokoviću ne dopuštaju da igra?!

Danas 04.08.2022
Australijski teniser Džon Milman podelio je na društvenim mrežama kako je dobio pozitivan test na koronavirus tokom boravka u SAD i zapitao se zašto Novaku Đokoviću neće biti dozvoljeno da nastupi na US openu. „Imam kovid. Bio sam u SAD i nisam… »
Australijanac stao uz Novaka i jasno poručio: ‘Imam Kovid! Bio sam u Americi i tamo se mere ne poštuju, a Novak ne sme da…

Australijanac stao uz Novaka i jasno poručio: ‘Imam Kovid! Bio sam u Americi i tamo se mere ne poštuju, a Novak ne sme da…

Hot sport 04.08.2022
Neprestano mešanje politike u sport se nastavlja! Baš kao tokom prethodne zime, kada je glavna tema svetskih medija bio Novak Đoković i pitanje da li će dobiti mogućnost učestovanja na Australijan openu, situacija se ponavlja za četvrti grend slem… »

Vesti dana »