Повезане вести

"Имам корона вирус и био сам у САД Не могу да схватим зашто Новак Ђоковић не може"

"Имам корона вирус и био сам у САД Не могу да схватим зашто Новак Ђоковић не може"

Вечерње новости 04.08.2022
СВАКОДНЕВНО из целог света стиже подршка Новаку Ђоковићу, а аустралијски тенисер Џон Милман открио је каква је заправо ситуација у Сједињеним Америчким Државама. ФОТО: АП Милман, тренутно 76. тенисер света, одлучио је да јавно… »
Милман: У Америци нико не поштује ковид правила, зашто онда Ђоковићу не допуштају да игра?!

Милман: У Америци нико не поштује ковид правила, зашто онда Ђоковићу не допуштају да игра?!

Данас 04.08.2022
Аустралијски тенисер Џон Милман поделио је на друштвеним мрежама како је добио позитиван тест на коронавирус током боравка у САД и запитао се зашто Новаку Ђоковићу неће бити дозвољено да наступи на УС опену. „Имам ковид. Био… »
Аустралијанац стао уз Новака и јасно поручио: ‘Имам Ковид! Био сам у Америци и тамо се мере не поштују, а Новак не сме да се…

Аустралијанац стао уз Новака и јасно поручио: ‘Имам Ковид! Био сам у Америци и тамо се мере не поштују, а Новак не сме да се…

Хот спорт 04.08.2022
Непрестано мешање политике у спорт се наставља! Баш као током претходне зиме, када је главна тема светских медија био Новак Ђоковић и питање да ли ће добити могућност учестовања на Аустралијан опену, ситуација се понавља за… »

Вести дана »