Povezane vesti
"Imam korona virus i bio sam u SAD Ne mogu da shvatim zašto Novak Đoković ne može"
Večernje novosti 04.08.2022
SVAKODNEVNO iz celog sveta stiže podrška Novaku Đokoviću, a australijski teniser DŽon Milman otkrio je kakva je zapravo situacija u Sjedinjenim Američkim Državama. FOTO: AP Milman, trenutno 76. teniser sveta, odlučio je da javno prokomentariše dešavanja… »
Milman: U Americi niko ne poštuje kovid pravila, zašto onda Đokoviću ne dopuštaju da igra?!
Danas 04.08.2022
Australijski teniser Džon Milman podelio je na društvenim mrežama kako je dobio pozitivan test na koronavirus tokom boravka u SAD i zapitao se zašto Novaku Đokoviću neće biti dozvoljeno da nastupi na US openu. „Imam kovid. Bio sam u SAD i nisam stekao… »
Australijanac stao uz Novaka i jasno poručio: ‘Imam Kovid! Bio sam u Americi i tamo se mere ne poštuju, a Novak ne sme da se…
Hot sport 04.08.2022
Neprestano mešanje politike u sport se nastavlja! Baš kao tokom prethodne zime, kada je glavna tema svetskih medija bio Novak Đoković i pitanje da li će dobiti mogućnost učestovanja na Australijan openu, situacija se ponavlja za četvrti grend slem u… »
Vesti dana »
"Danas planiramo najveći broj udara do sada" Hegset preti da će Amerika dokrajčiti Iran: Imamo 1.000 udara dnevno
Blic pre 1 satjoš 41 povezana
Predsednik Evropskog saveta: Zabrinjava odluka SAD da ukine sankcije na izvoz ruske nafte
Insajder pre 1 satjoš 33 povezane
Amerika šalje hiljade vojnika i još ratnih brodova na Bliski istok! Tramp o Modžtabi: "Verovatno je živ, u nekom obliku, oštećen, njega ni otac nije želeo"
Kurir pre 20 minutajoš 45 povezanih
Brucoš pao sa četvrtog sprata Studentskog doma: Užas u Kotoru
Telegraf pre 35 minutajoš 89 povezanih