Повезане вести
Мама, мама, вади ме из воде! Тринаестогодишњи дечак преживео сусрет са ајкулом: Окренуо сам се а она ми је била у фаци Видео…
Курир 04.08.2022
Тринаестогодишњи дечак на Флориди је ловио јастоге са мамом и татом када га је ајкула ујела за лице. "Само је искочио вичуц́и 'мама, мама, ајкула! Вади ме одавде! Вади ме из воде!'“, рекла је мајка Фишера Хрика, Рианон, у… »
Страва и ужас! Ајкула напала дечака (13): Осетио ударац по нози, кад се окренуо, звер га зграбила за лице
Мондо 04.08.2022
Фишер је зграбио ајкулу за лице и одмакао је од себе пре него што је запливао најбрже што је могао до чамца. Фишер је зграбио ајкулу за лице и одмакао је од себе пре него што је запливао најбрже што је могао до чамца. Фишер Хрико… »
Вести дана »
Пријатељи Западног Балкана: ЕУ не сме да се прави да не види како Вучић влада Србијом
Радио 021 пре 3 минутајош 4 повезане
"За сада нема говора о састанку Путина и Трампа до краја године": Песков открио шта је потребно да би сусрет био продуктиван
Курир пре 18 минутајош 10 повезаних
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 7 сатијош 5 повезаних
Револуционарна капа за мозак - нада за бебе рођене са повредама
BBC News пре 43 минутајош 5 повезаних