Povezane vesti
Američki ambasador: Podsetio sam Rakića da je Radoičić na crnoj listi SAD
Danas 04.08.2022
Ambasador SAD na Kosovu Džef Hovenir podsetio je danas predsednika Srpske liste Gorana Rakića da se njegov potpredsednik Milan Radoičić nalazi na crnoj listi sankcija Ministarstva finansija SAD. Hovenir je, u izjavi medijima, naveo da je Radoičić… »
Ambasador SAD na Kosovu: Podsetio sam Rakića da je Milan Radoičić pod sankcijama
N1 Info 04.08.2022
Ambasador SAD na Kosovu Džef Hovenijer podsetio je predsednika Srpske liste Gorana Rakića da se njegov potpredsednik Milan Radoičić nalazi na crnoj listi sankcija Ministarstva finansija SAD. Hovenijer je, u izjavi medijima, naveo da je Radoičić… »
Američki ambasador: Podsetio sam Rakića da je Radoičić na crnoj listi SAD
Radio sto plus 04.08.2022
Hovenir je, u izjavi medijima, naveo da je Radoičić povezan sa medjunarodnim kriminalnim grupama. „Na ovom sastanku podsetio sam [Gorana Rakića] na jedno konkretno pitanje, ali ne u kontekstu poslednje izjave, već da podsetim ljude da je Milan… »
Vesti dana »
Elektrodistribucija Zaječar: Intenzivno saniranje kvarova na području Majdanpeka i Bora
Danas pre 1 satjoš 39 povezanih
Slede nam nezapamćene hladnoće, temperature u pojedinim delovima Srbije do -25 stepeni: Da li će biti snega narednih dana
Pravda pre 1 satjoš 35 povezanih
Danas došao u posed optužnice protiv Selakovića: Tužilaštvo traži tri godine zatvora za ministra
Danas pre 1 satjoš 32 povezane
Silovatelj, razbojnik, otmičar: Otkrivamo detalje iz dosijea „čuvara ćacilanda“ koji je branio novinarki N1 Žaklini Tatalović da uđe u Pionirski park
Nova pre 2 satajoš 18 povezanih
Američki imigracioni agent ubio majku troje dece u Mineapolisu, Bela kuća na udaru
BBC News pre 1 satjoš 43 povezane