Повезане вести
Амерички амбасадор: Подсетио сам Ракића да је Радоичић на црној листи САД
Данас 04.08.2022
Амбасадор САД на Косову Џеф Ховенир подсетио је данас председника Српске листе Горана Ракиц́а да се његов потпредседник Милан Радоичиц́ налази на црној листи санкција Министарства финансија САД. Ховенир је, у изјави медијима… »
Амбасадор САД на Косову: Подсетио сам Ракића да је Милан Радоичић под санкцијама
Н1 Инфо 04.08.2022
Амбасадор САД на Косову Џеф Ховенијер подсетио је председника Српске листе Горана Ракиц́а да се његов потпредседник Милан Радоичиц́ налази на црној листи санкција Министарства финансија САД. Ховенијер је, у изјави медијима… »
Амерички амбасадор: Подсетио сам Ракића да је Радоичић на црној листи САД
Радио сто плус 04.08.2022
Ховенир је, у изјави медијима, навео да је Радоичиц́ повезан са медјународним криминалним групама. „На овом састанку подсетио сам [Горана Ракиц́а] на једно конкретно питање, али не у контексту последње изјаве, вец́ да подсетим… »
Вести дана »
Пет сати након разговора с Путином, Зеленском је зазвонио телефон: Володимире...
Б92 пре 23 минутајош 26 повезаних
Првог дана примене закона поднето више од 19.000 захтева за легализацију
Време пре 38 минутајош 22 повезане
Тела мушкарца и жене пронађена у стану у строгом центру града. Полиција расветљава околности под којима је смрт настала. Увиђај је у току.
Дневник пре 1 сатјош 17 повезаних
Временска прогноза: Могућа јутарња магла, током дана претежно сунчано и топло
Сербиан Невс Медиа пре 48 минутајош 15 повезаних
Српска православна црква и верници данас обележавају Преподобног Алимпија Столпника: Подвиг који је надилазио границе људског Преподобни Алимпије Столпник
Волим Зрењанин пре 2 сатајош 12 повезаних