Повезане вести

Језиви детаљи несреће на Врачару: Људи у шоку гледали шта се дешава - "Био је скроз смрскан!"

Језиви детаљи несреће на Врачару: Људи у шоку гледали шта се дешава - "Био је скроз смрскан!"

Мондо 04.08.2022
Очевице је шокирао призор саобраћајне несреће. Очевице је шокирао призор саобраћајне несреће. Двадесетогодишњи мотоциклиста погинуо је у четвртак после подне у Београдској улици на Врачару, а очевици су открили детаље ове… »
Детаљи ужасне несреће на Врачару: Одјекнуло је као да је експлодирала бомба, мотор је био смрскан, возач није имао шансе

Детаљи ужасне несреће на Врачару: Одјекнуло је као да је експлодирала бомба, мотор је био смрскан, возач није имао шансе

Курир 04.08.2022
Двадесетогодишњи мотоциклиста погинуо је данас поподне у Београдској улици на Врачару, а очевици су открили детаље ове ужасне саобраћајне несреће. - Била сам на тераси, спремала сам се да кренем на посао када сам чула јако… »
Мотоциклиста се закуцао у возила у центру Београда, погинуо на месту

Мотоциклиста се закуцао у возила у центру Београда, погинуо на месту

Н1 Инфо 04.08.2022
Око 15.30 часова у Београдској улици на Врачару догодила се саобраћајна несрећа у којој је погинула једна особа, потврђено је за Нова.рс из МУП. Према незваничним информацијама, мотоцикл „сузуки“ којим је управљао младић… »
Тешка несрећа на Врачару: Младић (20) налетео "сузукијем" на аутомобиле у покрету и погинуо (фото)

Тешка несрећа на Врачару: Младић (20) налетео "сузукијем" на аутомобиле у покрету и погинуо (фото)

Блиц 04.08.2022
У саобраћајној несрећи, која се данас после подне догодила у Београдској улици на Врачару, погинуо је мотоциклиста, преносе београдски медији. Како пишу Новости, мотоцикл "сузуки" којим је управљао младић старости око 20 година… »

Вести дана »