Повезане вести
Језиви детаљи несреће на Врачару: Људи у шоку гледали шта се дешава - "Био је скроз смрскан!"
Мондо 04.08.2022
Очевице је шокирао призор саобраћајне несреће. Очевице је шокирао призор саобраћајне несреће. Двадесетогодишњи мотоциклиста погинуо је у четвртак после подне у Београдској улици на Врачару, а очевици су открили детаље ове… »
Детаљи ужасне несреће на Врачару: Одјекнуло је као да је експлодирала бомба, мотор је био смрскан, возач није имао шансе
Курир 04.08.2022
Двадесетогодишњи мотоциклиста погинуо је данас поподне у Београдској улици на Врачару, а очевици су открили детаље ове ужасне саобраћајне несреће. - Била сам на тераси, спремала сам се да кренем на посао када сам чула јако… »
Мотоциклиста се закуцао у возила у центру Београда, погинуо на месту
Н1 Инфо 04.08.2022
Око 15.30 часова у Београдској улици на Врачару догодила се саобраћајна несрећа у којој је погинула једна особа, потврђено је за Нова.рс из МУП. Према незваничним информацијама, мотоцикл „сузуки“ којим је управљао младић… »
Тешка несрећа на Врачару: Младић (20) налетео "сузукијем" на аутомобиле у покрету и погинуо (фото)
Блиц 04.08.2022
У саобраћајној несрећи, која се данас после подне догодила у Београдској улици на Врачару, погинуо је мотоциклиста, преносе београдски медији. Како пишу Новости, мотоцикл "сузуки" којим је управљао младић старости око 20 година… »
Вести дана »
Мали на форуму БЕЛТАЛКС: Србија више него удвостручила БДП по глави становника
НИН пре 15 минутајош 17 повезаних
После магловитог и хладног јутра, током дана сунчано, температура до 15 степени
Н1 Инфо пре 4 сатијош 17 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 20 минутајош 29 повезаних
Власти издале упозорење: Могућ мега-земљотрес; Спремите планове евакуације, залихе хране и воде ФОТО/ВИДЕО
Б92 пре 1 сатјош 16 повезаних