Povezane vesti
Gaćinović se kaje zbog izjave o Partizanu?! Ne znam šta mi je bilo, ponelo me je...
Večernje novosti 05.08.2022
IZNENAĐENJE dosadašnjeg toka prvenstva bila je pobeda Novog Pazara nad Partizanom 1:0, a izjava trenera Vladimira Gaćinovića ostavila je veliki trag nakon utakmice. FOTO: FK Radnički Gaćinović je tada rekao da je trebalo da njegov tim "do vrha… »
Prvo ‘pecnuo’ Partizan, pa se sada izvinjava: ‘Ponela me atmosfera i pobeda!’
Hot sport 05.08.2022
Svestan je svoje greške! Novi Pazar je u prethodnom kolu Superlige Srbije savladao ekipu Partizana sa 1:0, a jedini pogodak na meču viđen je nakon sigurno izvedenog kaznenog udarca. Nakon meča, trener Novog Pazara – Vladimir Gaćinović izjavio je… »
Gaćinović o izjavi posle pobede nad Partizanom: Ne znam šta mi je bilo...
Sportski žurnal 05.08.2022
Nekoliko dana je prošlo od pobede nad crno-belima, utisak je da je i to nedovoljno da bi se zaboravila izjava trenera Novog Pazara data po završetku meča, kad je rekao da je njegova ekipa mogla da napuni mrežu protivnika do vrha. Reakcije su bile… »
Vesti dana »
Neki datumi nisu samo u kalendaru, već i u sudbini naroda: Sretnimo se na Sretenje u Kragujevcu
Danas pre 42 minutajoš 14 povezanih
BLOG: Završena blokada Pupinovog mosta, u Nišu protestna šetnja, širom Srbije odata pošta žrtvama tragedije u Novom Sadu
N1 Info pre 13 minutajoš 43 povezane
Picula o krizi u Srbiji: EU dijelom izabrala strategiju čekaj i promatraj
Slobodna Evropa pre 7 satijoš 4 povezane
Takahashi: Pravda će pobijediti, Netanyahua ćemo vidjeti u Hagu
Al Jazeera pre 13 minutajoš 28 povezanih