Повезане вести

Плашим се да се не угојим у трудноћи! Ана Кораћ о другом стању - Смршала сам 7 кила! Малаксала сам, стално повраћам!

Плашим се да се не угојим у трудноћи! Ана Кораћ о другом стању - Смршала сам 7 кила! Малаксала сам, стално повраћам!

Мондо 05.08.2022
Ана Кораћ све је изненадила када је поручила да је у другом стању, а сада је открила ког би пола волела да је беба. Ана Кораћ све је изненадила када је поручила да је у другом стању, а сада је открила ког би пола волела да је… »
Волела бих да родим девојчицу, борим се са мучнинама! Ана Кораћ први пут открила детаље трудноће, признала чега се највише…

Волела бих да родим девојчицу, борим се са мучнинама! Ана Кораћ први пут открила детаље трудноће, признала чега се највише…

Курир 05.08.2022
Старлета Ана Кораћ потврдила је да је у другом стању, а сада је испричала детаље прве трудноће и истакла колико је срећна што је постати мајка. - Мало ме раде више хормони, па сам мало нерасположена, па расположена, варира… »
Ана Кораћ ипак трудна! Старлета потврдила срећне вести: Родићу дете човеку којег волим! Показала исцртан труднички стомак…

Ана Кораћ ипак трудна! Старлета потврдила срећне вести: Родићу дете човеку којег волим! Показала исцртан труднички стомак…

Курир 05.08.2022
Ана Кораћ је ипак у другом стању! Старлета је радосне вести поделила на Инстаграму. - Као прво желим да се извиним што ме дуго није било на инстаграму, али имала сам најлепши разлог за то. Морали смо мало да одмарамо више и… »
Ана Кораћ је у другом стању! Старлета трудна са богаташем - показала стомачић, честитке пристижу са свих страна! (фото)

Ана Кораћ је у другом стању! Старлета трудна са богаташем - показала стомачић, честитке пристижу са свих страна! (фото)

Мондо 05.08.2022
Ана Кораћ саопштила да је трудна. Ана Кораћ саопштила да је трудна. Бивша учесница Задруге већ годину дана ужива у љубави са дечком којег вешто крије од очију јавности, а многи га знају као врло богатог и даровитог, те се Ана… »

Вести дана »