Povezane vesti
Plašim se da se ne ugojim u trudnoći! Ana Korać o drugom stanju - Smršala sam 7 kila! Malaksala sam, stalno povraćam!
Mondo 05.08.2022
Ana Korać sve je iznenadila kada je poručila da je u drugom stanju, a sada je otkrila kog bi pola volela da je beba. Ana Korać sve je iznenadila kada je poručila da je u drugom stanju, a sada je otkrila kog bi pola volela da je beba. Starleta neko… »
Volela bih da rodim devojčicu, borim se sa mučninama! Ana Korać prvi put otkrila detalje trudnoće, priznala čega se…
Kurir 05.08.2022
Starleta Ana Korać potvrdila je da je u drugom stanju, a sada je ispričala detalje prve trudnoće i istakla koliko je srećna što je postati majka. - Malo me rade više hormoni, pa sam malo neraspoložena, pa raspoložena, varira. Jedan dan se probudim… »
Ana Korać ipak trudna! Starleta potvrdila srećne vesti: Rodiću dete čoveku kojeg volim! Pokazala iscrtan trudnički stomak…
Kurir 05.08.2022
Ana Korać je ipak u drugom stanju! Starleta je radosne vesti podelila na Instagramu. - Kao prvo želim da se izvinim što me dugo nije bilo na instagramu, ali imala sam najlepši razlog za to. Morali smo malo da odmaramo više i pustimo neko vreme da sve… »
Ana Korać je u drugom stanju! Starleta trudna sa bogatašem - pokazala stomačić, čestitke pristižu sa svih strana! (foto)
Mondo 05.08.2022
Ana Korać saopštila da je trudna. Ana Korać saopštila da je trudna. Bivša učesnica Zadruge već godinu dana uživa u ljubavi sa dečkom kojeg vešto krije od očiju javnosti, a mnogi ga znaju kao vrlo bogatog i darovitog, te se Ana Korać u nekoliko… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Policija sprečava roditelje da uđu na sednicu Saveta roditelja Devete beogradske gimnazije: Počeo veliki protest u Kragujevcu, skupovi u više gradova
Nova pre 14 minutajoš 50 povezanih
Uživo (foto/video) ubijeno 10 osoba! Horor u školi u Švedskoj Muškarac (35) iz automatskog oružja osuo paljbu po učenicima: Policija upala u kuću napadača
Blic pre 49 minutajoš 41 povezana