Povezane vesti
Vučević: Raznolikost Novog Sada kao primer onoga što se u Evropi proklamuje, ovde živi i postoji vekovima
RTV 05.08.2022
NOVI SAD - Vrlo je jednostavan razlog zašto smo juče centralnu manifestaciju posvećenu pomenu na sve stradale i sve prognane Srbe Krajišnike u zločinačkoj akciji Oluja organizovali u Novom Sadu, Srpskoj Atini. Iz razloga, odnosno iz činjenice da je… »
Miloš Vučević nakon obeležavanja "Oluje": Ponosan sam jer je Novi Sad uspeo da prihvati naše sunarodnike (video)
Srbija danas 05.08.2022
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević na svom Instagram profilu istako je razloge zašto je juče održana manifestacija posvećenu pomenu na sve stradale i sve prognane Srbe Krajišnike u zločinačkoj akciji Oluja organizovana u Novom Sadu, Srpskoj Atini. -… »
Vučević posle obeležavanja godišnjice „oluje”: Ponosan sam jer je Novi Sad uspeo da prihvati naše sunarodnike (video)
Večernje novosti 05.08.2022
GRADONAČELNIK Novog Sada Miloš Vučević na svom Instagram profilu istako je razloge zašto je juče održana centralna manifestacija posvećenu pomenu na sve stradale i sve prognane Srbe Krajišnike u zločinačkoj akciji „Oluja” organizovana u Novom Sadu… »
Vesti dana »

Nikolina Sinđelić podnela prijavu, Dačić tvrdi da policija nije kriv
Serbian News Media pre 1 satjoš 28 povezanih

Završena blokada suda i tužilaštva u Novom Sadu, sutra novi protest
Novi magazin pre 1 satjoš 45 povezanih

"Ima li Putin hrabrosti da se: Pojavi?" Šta sve znamo o istorijskom sastanku u Beloj kući o kojoj se odlučuje o sudbini Ukrajine
Blic pre 24 minutajoš 280 povezanih

"Nikolina svi smo...": Skupovi podrške u Beogradu i Zrenjaninu, večeras – u Nišu (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 44 minutajoš 42 povezane