Povezane vesti
Zatvarali su me u wc, sekli mi kosu i lomili nos! Jutjub princeza o paklu - "Izgubila sam decu, mogla sam da se ubijem"
Mondo 05.08.2022
Mnogi je se sećaju kao princeze Jutjuba koja je kao dete snimila nekoliko bezazlenih i simpatičnih snimaka, nakon kojih se našla na meti jezivih komentara. Mnogi je se sećaju kao princeze Jutjuba koja je kao dete snimila nekoliko bezazlenih i simpatičnih… »
"Maltretirali su me: I vređali“ Svi su je upoznali sa 11 godina i smejali se njenim videima: Sada otkriva kroz kaku je torturu…
Blic 05.08.2022
Jutjub zvezda Ozana Pevec Marić svojim umetničkim imenom Princes Ozana skrenula je pažnju domaće javnosti. Ona je tada imala 11 godina i svi se sećaju njenog videa na kom je pravila tikvice i prosleđivala istoimeni recept. Ona se pre nekoliko meseci… »
Vesti dana »
Politički gordijev čvor na Kosovu i Metohiji: Analitičari o trećim izborima za godinu i po dana (video)
Euronews pre 1 satjoš 58 povezanih
Iran objavio kraj napada posle razmene vatre sa Izraelom, Tramp poziva na smirivanje
BBC News pre 34 minutajoš 41 povezana
"Gotovo je" Iran objavio kraj operacije protiv Izraela, oglasio se i Tramp (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 29 povezanih
Zemljotres na početku školske godine na Filipinima, najmanje 32 mrtvih i više od 100 povređenih
Danas pre 24 minutajoš 48 povezanih