Povezane vesti

Gliserom prepolovio barku, maji (31) nije bilo spasa: Tragedija u Albaniji podsetila na divljanje sina srpskog biznismena u…

Gliserom prepolovio barku, maji (31) nije bilo spasa: Tragedija u Albaniji podsetila na divljanje sina srpskog biznismena u…

Kurir 06.08.2022
Tragedija koja se u utorak (2. avgusta) dogodila na plaži Potam u Albaniji, kada je čamac isekao sedmogodišnju devojčicu (7) dok se kupala sa ocem podsetila je na sličnu nesreću koja se dogodila na crnogorskom primorju pre dve godine. Naime 11 jula… »
Albanski policajac ubio devojčicu (7) na plaži! Otac sve gledao, pa skočio na njega, ljudi ih razdvajali (video)

Albanski policajac ubio devojčicu (7) na plaži! Otac sve gledao, pa skočio na njega, ljudi ih razdvajali (video)

Mondo 06.08.2022
Džonada Avida, nastradala je dok se kupala u moru u Albaniji kada ju je ubio motor glisera! Džonada Avida, nastradala je dok se kupala u moru u Albaniji kada ju je ubio motor glisera! Džonada Avdia (7) je bila sa svojim roditeljima na letovanju u… »
"Trebalo je ja da umrem umesto nje": Strašna tragedija u Albaniji, policajac čamcem ubio devojčicu (7) ispred oca…

"Trebalo je ja da umrem umesto nje": Strašna tragedija u Albaniji, policajac čamcem ubio devojčicu (7) ispred oca…

Blic 05.08.2022
- Došao je u velikom brzinom do mene i nje. Ja sam zaronio, a čamac je direktno udario u moju ćerku - reči su Bledara Avdia, koji je sa svojom sedmogodišnjom ćerkom, Jonadom i suprugom u utorak došao na plažu Potam u Albaniji, nakon čega se oko… »

Vesti dana »