Povezane vesti
"Ja sam Pecina tiha patnja, milion puta je noćio kod mene": Starleta priznala sve, Maja Marinković će poludeti kad čuje!
Mondo 06.08.2022
Starleta i bivša učesnica Zadruge otkrila je sve o svom odnosu s Pecom Raspopovićem. Starleta i bivša učesnica Zadruge otkrila je sve o svom odnosu s Pecom Raspopovićem. Maja Marinković je već duže vreme u žiži javnosti zbog veze s mužem… »
Maji neće biti dobro kad čuje: Pre starlete Peca je muvao ovu bivšu zadrugarku, oglasila se i otkrila: "ja sam njegova tiha…
Blic 06.08.2022
Petar Raspopović, poznatiji kao Peca Vijagra, našao se u žiži javnosti kada je iza leđa svoje vanbračne supruge ušao u vezu sa Majom Marinković. Da situacija bude jos bizarnija, starleta je ćerka njegovog dugogodišnjeg prijatelja Takija… »
Vesti dana »

Uživo tenzije na protestu u Beogradu: Blokader krenuo s puškom, uhapšen vozač u Žarkovu! Konfuzija oko centralnog mesta okupljanja
Kurir pre 8 minutajoš 41 povezana

Tri osobe povređene, uhapšen vozač koji je naleteo na okupljene građane u Žarkovu
RTS pre 9 minutajoš 21 povezana

Više javno tužilaštvo: Identifikovati osobu koja je objavila sliku puške i poruku "vidimo se sutra"
RTV pre 1 satjoš 13 povezanih