Povezane vesti
Porastao broj zaraženih majmunskim boginjama u Srbiji: Većina ih je u jednom gradu, a evo u kakvom su stanju oboleli
Mondo 06.08.2022
U Srbiji su do sada registrovana 23 slučaja zaraze majmunskim boginjama! U Srbiji su do sada registrovana 23 slučaja zaraze majmunskim boginjama! Od 17. juna do 5. avgusta u Srbiji su registrovana 23 slučaja majmunskih boginja, objavljeno je na sajtu… »
Podaci Instituta "Batut": Majmunske boginje potvrđene kod 23 muškarca
Blic 06.08.2022
U Srbiji su, od 17. juna, kada je registrovan prvi slučaj obolevanja od majmunskih boginja, otkrivena ukupno 23 zaražena. Prema evidenciji Instituta za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut", 20 slučajeva infekcije potvrđeno je na teritoriji Beograda… »
Vesti dana »
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 2 satajoš 5 povezanih
AMSS upozorava: Promenljivo vreme otežava vožnju, kamioni čekaju i do šest sati na granici
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 34 povezane
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 1 satjoš 45 povezanih
Tramp noćas proglašava kraj rata sa Iranom?! Prebaciće krivicu i optužiti NATO, zapretio i šokantnim postupkom koji može da promeni sve
Blic pre 7 minutajoš 37 povezanih