Повезане вести
Требало је да будем у том аутобусу, спречила ме мајчина смрт! Организатор ходочашћа у Међугорје у последњи час одустао од…
Курир 06.08.2022
Организатор ходочашћа требало је и сам да се нађе у аутобусу који је слетео с пута у Хрватској, али га је у томе спречила породична трагедија. Јарослав Милковски из Варшаве рекао је за пољске медије како је он био организатор… »
Организатор кобног путовања у Међугорје: "Да нисам имао личну трагедију и сам бих сео у тај несрећни аутобус"
Телеграф 06.08.2022
Аутобус је по ноћи требао путовати без заустављања, а ходочасници су у Међугорје требали стићи у суботу око поднева. Нису стигли. Јарослав Милковски из Варшаве, који већ девет година води канцеларију "У брата Јозефа", за… »
Требало је да будем у том аутобусу, сахранио сам мајку! Одустао је у последњем тренутку - Идем право у полицију!
Мондо 06.08.2022
Пољак који је организовао ходочашће скрхан од бола. И он требало да се нађе у аутобусу који је слетео с пута у Хрватској, али га је у томе спречила породична трагедија. Пољак који је организовао ходочашће скрхан од бола. И он… »
Вести дана »
Јоца Амстердам пуштен на условну слободу Апелациони суд уважио жалбе бранилаца, ево до када може бити ван затвора
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Држављанин Србије међу троје ухапшених из балканског картела Претреси изведени и на више локација у Србији: Одузет мерцедес и 16 хиљада евра
Хаварија на нафтоводу У Немачкој: Излила се велика количине нафте, службе за ванредне ситуације на терен