Повезане вести

Ангелина Топић трећа на светском првенству за јуниоре

Ангелина Топић трећа на светском првенству за јуниоре

Политика 07.08.2022
КАЛИ – Млада српска атлетичарка Ангелина Топић освојила је бронзану медаљу у скоку у вис на Светском првенству за јуниоре у колумбијском Калију. Топићева је прескочила 1,93 метра, исто као и Холанђанка Врит Верман, али је њој… »
Ангелина Топић освојила бронзу у скоку увис на јуниорском СП

Ангелина Топић освојила бронзу у скоку увис на јуниорском СП

Вести онлине 07.08.2022
Млада српска атлетичарка Ангелина Топић освојила је бронзану медаљу у скоку увис на Светском првенству у колумбијском Калију. Топићева је прескочила 1,93 метра, исто као и Холанђанка Врит Верман, али је њој то успело из првог… »
Топић: Испунила сам очекивања, бићу опуштенија на ЕП

Топић: Испунила сам очекивања, бићу опуштенија на ЕП

Дневник 07.08.2022
КАЛИ: Такмичење је прошло одлично, испунила сам сва своја очекивања, чак и више. Како се приближавало такмичење покушавала сам да се пре свега ментално припремим и успела сам у томе, изјавила је млада српска атлетичарка… »
Ангелина испунила очекивања: "Бићу опуштенија на ЕП"

Ангелина испунила очекивања: "Бићу опуштенија на ЕП"

Вечерње новости 07.08.2022
АНГЕЛИНА ТОПИЋ наставила је стазама оца Драгутина и мајке Биљане и донела нову медаљу српској атлетици. Она се из колумбијског Калија враћа са светском јуниорском бронзом, а за сајт Српског атлетског савеза изјавила је да је… »
Сјајан резултат: Ангелина Топић освојила бронзу на СП, огласио се Драгутин – ‘Мрзим патетику’

Сјајан резултат: Ангелина Топић освојила бронзу на СП, огласио се Драгутин – ‘Мрзим патетику’

Хот спорт 07.08.2022
Нова медаља велике наде српског спорта. Ангелина Топић, српска атлетичарка, освојила је бронзану медаљу у скоку увис на Светском првенству за млађе сениорке, такмичарке до 20 година, које је одржано у Калију. Она је на овом… »
Српска атлетичарка Ангелина Топић освојила светску бронзу

Српска атлетичарка Ангелина Топић освојила светску бронзу

Данас 07.08.2022
Српска атлетичарка Ангелина Топић освојила је бронзану медаљу на Светском јуниорском шампионату у Калију у дисциплини скок увис. Ивер не пада далеко од кладе. Као што је њен отац Драгутин блиставу каријеру започео медаљом на… »
Ново одличје за Србију, Ангелина Топић трећа јуниорка света!

Ново одличје за Србију, Ангелина Топић трећа јуниорка света!

Спортске.нет 07.08.2022
Српска атлетичарка Ангелина Топић освојила је синоћ бронзану медаљу у скоку увис на Светском првенству за такмичаре до 20 година у колумбијском граду Кали. Топић је освојила бронзу пошто је прескочила метар и 93 центиметра… »
Ангелина Топић освојила бронзу на СП: Испунила сам сва своја очекивања

Ангелина Топић освојила бронзу на СП: Испунила сам сва своја очекивања

Спортски журнал 07.08.2022
”Такмичење је прошло одлично испунила сам сва своја очекивања чак и више него с обзиром на ситуацију од јуче када ми је мало пало самопоуздање, али како се приближавало такмичење ја сам покушавала да се пре свега мало… »
Ангелина Топић граби очевим стопама: Светска бронза за српску скакачицу увис - и то после проблема са тровањем!

Ангелина Топић граби очевим стопама: Светска бронза за српску скакачицу увис - и то после проблема са тровањем!

Вечерње новости 07.08.2022
МЛАДА српска атлетичарка Ангелина Топић освојила је бронзану медаљу у скоку у вис на Светском првенству за јуниоре у колумбијском Калију. ФОТО: АСС Њен отац, легендарни српски атлетичар Драгутин, није крио одушевљење… »
"Мрзим патетику, али..." Поносни отац Драгутин слави кћеркину бронзу: Отровали је, али ово је шампионска лоза! (видео)

"Мрзим патетику, али..." Поносни отац Драгутин слави кћеркину бронзу: Отровали је, али ово је шампионска лоза! (видео)

Мондо 07.08.2022
Ангелина Топић се из Колумбије враћа са још једном медаљом око врата, а отац Драгутин је поносан. Ангелина Топић се из Колумбије враћа са још једном медаљом око врата, а отац Драгутин је поносан. Сјајна српска атлетичарка… »

Вести дана »