Povezane vesti
Rođaci nam dođu na 10 dana odmora, pa ih mi hranimo i šetamo: Beograđanki dozlogrdilo, pa oplela po rodbini! Izazvala haos!
Kurir 07.08.2022
Tokom sezone godišnjih odmora većina ljudi dane odmora koristi da otputuje na primorje ili negde drugde van zemlje, a ima i onih koji te dane koriste kako bi se okupili s užom ili širom familijom. Kako su familijarna okupljanja uglavnom vezana za… »
Rođaci kod nas svako leto dolaze na 10 dana, mi ih hranimo i šetamo: Beograđanka pobesnela - "njihovu kuću nismo videli"
Mondo 07.08.2022
Jedna Beograđanka se požalila na rodbinu koja svake godine dolazi kod njih u goste na po pet-deset dana, a usledila je lavina komentara! Jedna Beograđanka se požalila na rodbinu koja svake godine dolazi kod njih u goste na po pet-deset dana, a usledila… »
Vesti dana »

Mladić uhapšen zbog sumnje da je sinoć napao policajce kod Filozofskog fakutleta
Moj Novi Sad pre 11 minutajoš 32 povezane

Više od 120 nastavnika Filozofskog fakulteta potpisalo peticiju: U ovim uslovima nema ispita
In medija pre 36 minutajoš 30 povezanih

Rhmz izdao dva upozorenja, živa ide do 38 stepeni Evo kog dana se očekuju pljuskovi sa grmljavinom
Alo pre 47 minutajoš 40 povezanih