Povezane vesti
Pepeo mi prospite u Guči: Teško bolesnom bajkeru iz Mađarske ispunjena poslednja želja Šandor Srbe voleo do groba (foto)
Kurir 07.08.2022
Tokom šest decenija koliko se održava Sabor trubača u Guči iznedrio je mnoge nesvakidašnje ljubavi, ali i prijateljstva za čitav život. Jedna takva priča ispisana je svedočeći o večnoj povezanosti srpskog i mađarskog naroda. Skoro dvadeset godina kod… »
Kad umrem moj pepeo prospite u Guči, a trubači neka sviraju: Šandor imao samo jednu poslednju želju koja mu je i ispunjena…
RINA 07.08.2022
Pretraga Registracija Kad umrem moj pepeo prospite u Guči, a trubači neka sviraju: Šandor imao samo jednu poslednju želju koja mu je i ispunjena, ova priča svedoči o večnom prijateljstvu mađarskog i srpskog naroda (FOTO) Lučani - Tokom šest decenija… »
Opčinjen Gučom, Saborom, trubom, dobrotom u Srbiji, Mađar Šandor Farkaš iz Komla ostavio zavet rodbini da njegov pepeo raspu…
Glas Zapadne Srbije 07.08.2022
Guča - Sedam godina nakon što je Šandor Farkaš napustio ovaj svet, u dvorištu kod Slobodana Slavkovića Čopa, okupili su se prijatelji Mađara, kome je Guča do groba ostala u duši, kao i dobrota srpskog naroda, kako je govorio, a o tome svedoče oni koji su… »
Vesti dana »
Vembanjama se vraća na parket! Mogao bi da zaigra u završnici NBA kupa!
Kurir pre 20 minutajoš 24 povezane
Prevrnuo se čamac sa migrantima kod Slavonskog Broda, troje se utopilo
Radio 021 pre 30 minutajoš 17 povezanih
Masovni ukrajinski napad, sedam sati pakla u Moskvi! Zatvoreni svi glavni aerodromi, oglasio se gradonačelnik Sobjanjin, udari i na druge delove Rusije (video)
Kurir pre 1 satjoš 18 povezanih
Vučić u Briselu, pred kamerama, otkrio da je dobio poruku iz Moskve, Fon der Lajen ga prekinula
Nova pre 10 minutajoš 15 povezanih