Povezane vesti
Mešao sam kokain i LSD, mogao sam da podnesem! Šokantna Tifina izjava o korišćenju droge
Kurir 07.08.2022
Jedan od najpoznatijih rokera sa prostora bivše Jugoslavije Mladen Vojičić Tifa pre izvesnog vremena je govorio o lakim drogama i tome kako ih je i kada konzumirao. Video iz gostovanja u emisiji za Balkan info ponovo je aktivan na društvenim mrežama, a… »
Šokantna izjava tife o nedozvoljenim supstancama: Roker bez dlake na jeziku: "Mešao sam svašta i uživao u tome, nije to pakao"…
Blic 07.08.2022
Tifa, bivši pevač "Bijelog dugmeta", ne krije da se ponosi svojim odlukama koliko god one bile neprimerene. Takođe, kaže da sve nedozvoljene radnje radi iz srca i da ne brine o posledicama jer se kroz život vodi emocijama i trenutkom. Jedan od… »
Vesti dana »
Ekrani odbrojavaju, zastave se vijore, policija na ulicama: Pred izricanje presude Tačiju, Priština u znaku podrške vođama tzv. OVK (video)
Blic pre 8 minutajoš 32 povezane
Proglašena “Studentska lista – studenti pobeđuju“, ovo su kandidati za poslanike iz Čačka
Morava info pre 2 minutajoš 29 povezanih
Temperature ponovo idu preko 30 stepeni, a onda sledi veliki preokret: RHMZ objavio prognozu
NIN pre 18 minutajoš 22 povezane
Počelo godišnje obraćanje Ursule fon der Lajen o stanju Unije: U neprijateljskom svetu Evropa izabrala da krene sopstvenim putem
Danas pre 13 minutajoš 16 povezanih
Troje mrtvih u Los Anđelesu, srušio se helikopter u kojem je bila ekipa NBC-ja (FOTO)
N1 Info pre 8 minutajoš 14 povezanih