Povezane vesti
Šokantna izjava tife o nedozvoljenim supstancama: Roker bez dlake na jeziku: "Mešao sam svašta i uživao u tome, nije to…
Blic 07.08.2022
Tifa, bivši pevač "Bijelog dugmeta", ne krije da se ponosi svojim odlukama koliko god one bile neprimerene. Takođe, kaže da sve nedozvoljene radnje radi iz srca i da ne brine o posledicama jer se kroz život vodi emocijama i trenutkom. Jedan od… »
Mešao sam kokain i LSD, mogao sam da podnesem! Šokantna Tifina izjava o korišćenju droge
Kurir 07.08.2022
Jedan od najpoznatijih rokera sa prostora bivše Jugoslavije Mladen Vojičić Tifa pre izvesnog vremena je govorio o lakim drogama i tome kako ih je i kada konzumirao. Video iz gostovanja u emisiji za Balkan info ponovo je aktivan na društvenim mrežama… »
Vesti dana »

Beta se pridružuje medijima koji sutra 15 minuta obustavljaju rad sećajući se poginulih u Novom Sadu
Beta pre 39 minutajoš 34 povezane

Ispred Skupštine grada tuča, privođenja, jaja – građani blokiraju Bulevar Mihajla Pupina zbog uhapšenih (UŽIVO)
Novi magazin pre 21 minutajoš 13 povezanih

Tužilaštvo traži da se identifikuju osumnjičeni za nasilje ispred Skupštine Beograda; privedeno više osoba
RTS pre 56 minutajoš 87 povezanih

Državna sekretarka: Objavili smo svu dokumentaciju o rekonstrukciji železničke stanice uz izuzetke koji će biti objavljeni danas
Danas pre 2 satajoš 26 povezanih