Povezane vesti
Mešao sam kokain i LSD, mogao sam da podnesem! Šokantna Tifina izjava o korišćenju droge
Kurir 07.08.2022
Jedan od najpoznatijih rokera sa prostora bivše Jugoslavije Mladen Vojičić Tifa pre izvesnog vremena je govorio o lakim drogama i tome kako ih je i kada konzumirao. Video iz gostovanja u emisiji za Balkan info ponovo je aktivan na društvenim mrežama, a… »
Šokantna izjava tife o nedozvoljenim supstancama: Roker bez dlake na jeziku: "Mešao sam svašta i uživao u tome, nije to pakao"…
Blic 07.08.2022
Tifa, bivši pevač "Bijelog dugmeta", ne krije da se ponosi svojim odlukama koliko god one bile neprimerene. Takođe, kaže da sve nedozvoljene radnje radi iz srca i da ne brine o posledicama jer se kroz život vodi emocijama i trenutkom. Jedan od… »
Vesti dana »

U sinoćnim neredima u Srbiji povređeno 6 policajaca, privedeno 56 ljudi tokom neprijavljenih protesta (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 7 minutajoš 58 povezanih

UŽIVO Počeo protest građana i studenata u Novom Sadu: Protestna kolona krenula prema sudu
Radio 021 pre 7 minutajoš 20 povezanih

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 2 satajoš 45 povezanih

Orlići stigli u Beograd posle osvajanja zlata na EP (video)
Sportski žurnal pre 27 minutajoš 28 povezanih