Повезане вести
Украјинци у Црној Гори тукли и претили људима! Конобар није могао да их трпи - открио зашто им је рекао: "Аут бре!"
Мондо 07.08.2022
Свађа између Руса и Украјинаца у једном кафићу у Црној Гори постала је вирална, након што је запослени из објекта истерао госте из Украјине. Свађа између Руса и Украјинаца у једном кафићу у Црној Гори постала је вирална, након… »
"Заставе нису биле проблем": Конобар који је избацио Украјинце из кафића открио детаље: Сви су ме осудили, али нико није…
Блиц 07.08.2022
Жао ми је због инцидента са Украјинцима. Учинио сам све да до тога не дође. Нису проблем ничије заставе већ провокације и безобразлук, а сад испадох гори од њих што се види на селективно објављеном снимку. Овако прича Славољуб… »
Озбиљан инцидент између руса и Украјинаца у Црној Гори: Власник кафића у ком се десио сукоб изнео детаље (видео)
Србија данас 07.08.2022
Жао ми је због инцидента са Украјинцима. Учинио сам све да до тога не дође. Нису проблем ничије заставе већ провокације и безобразлук, а сад испадох гори од њих што се види на селективно објављеном снимку. Овако прича Славољуб… »
Вести дана »
Компаније "Аристон" и "Палфингер" отвориле производне погоне у Нишу
РТС пре 5 минутајош 37 повезаних
Петнаестогодишњак из околине Ивањице уз претњу ножем опљачкао осамдесетдеветогодишњу старицу
Морава инфо пре 25 минутајош 49 повезаних
Вучић: Желимо да руски деоничари НИС-а буду задовољни, али Србија неће остати без нафтне индустрије
Нова економија пре 10 минутајош 41 повезана
Несрећа у Хрватској: Троје миграната настрадало у Сави, више од десет спашено
BBC News пре 30 минутајош 33 повезане