Povezane vesti
Pep: Erling se savršeno prilagođava Premijer ligi
Sport klub 07.08.2022
Mančester Siti je pobednički započeo odbranu naslova šampiona u Premijer ligi, a menadžer „Građana“ Pep Gvardiola bio je veoma zadovoljan nakon pobede svoje ekipe od 2:0 protiv Vest Hem Junajteda. Posebno je pohvalio Kajla Vokera, kao i dvostrukog… »
"To je bilo sr**e... Uh sr**e, izvinite!" hit izjava nove Sitijeve zveri - prvo padali golovi, pa psovke uživo!
Mondo 07.08.2022
Erling Holand se malo zaneo pred kamerama posle pobede Mančester sitija. Erling Holand se malo zaneo pred kamerama posle pobede Mančester sitija. Mančester siti je uspešno započeo odbranu trofeja u Premijer ligi, pošto su puleni Pepa Gvardiole na startu… »
Juče Mitar, danas Haland! Siti već ima prednost!
Sportske.net 07.08.2022
Fudbaleri Mančester Sitija pobedom su otvorili sezonu u Premijer ligi, pošto su u gostima savladali Vest Hem rezultatom 2:0. Heroj Sitija bio je novajlija Erling Haland, koji je iznudio i potom realizovao penal u 35. minutu i u 65. postavio nedostižnih… »
Pep bez Silve kreće u pohod na novu titulu, da li je ovo udarni napad Sitija?
Sportske.net 07.08.2022
Mančester Siti gostuje Vest Hemu na otvaranju nove sezone u pohodu na novu titulu. Pep Gvardiola je odlučio da na klupi ostavi Bernarda Silvu, koji je godinama unazad bio nezamenjiv, a danas je prednost dobio Ilkaj Gundogan. U odnosu na meč sa Liverpulom… »
Vesti dana »

(BLOG) Održane komemorativne šetnje širom Srbije: Studenti pozvali na novi skup i poručili da neće odustati
N1 Info pre 8 minutajoš 58 povezanih

"Još je veći poraz što napad dolazi od strane žene": Oglasila se Sandra Božić: Eskaliralo je sve ono na šta smo upozoravali prethodnih meseci
Blic pre 2 satajoš 29 povezanih

Ovo je sastav Zvezde za Porto: Milojević pravi samo jednu izmenu u odnosu na Seltik
Telegraf pre 18 minutajoš 38 povezanih

"On mene nije zvao kad sam polomio ruku, razočarao me je..." Đani ogorčen na Darka Lazića, ne želi da čuje za njega: Nova drama na estradi
Kurir pre 29 minutajoš 23 povezane